Åbent hus med tilmelding på Sejs Søvej 72: Luksusvilla med søudsigt i Silkeborg byder besøgende velkommen

Sejs Søvej 72, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg
dato

Adresse: Sejs Søvej 72, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg
Pris: 11.850.000 kr.

Åbent Hus (m. tilmelding): Torsdag d. 29. februar kl. 16.00-17.00

Hvis I søger en fantastisk bolig med søudsigt, hvor der ikke er sparet på materialevalget og lækre løsninger, og hvor arkitektens og sælgernes gode smag har fået frit spil, så kig lidt nærmere her.

Her får I en villa i 2 fulde plan á 129 m2, i alt 258 m2, og kommer til at bo på Sejs Søvej med den smukkeste søudsigt.

Hjemmet byder på hele 5 værelser, hvoraf 4 har direkte adgang til terrasser. Hovedattraktionen er dog de foldbare terrassedøre, der fylder hele breden af huset og kan trække naturen og udsigten lige ind i stuen.

Derudover kommer du til at bo på en fantastisk beliggenhed, med den smukkeste søudsigt lige udenfor din dør.


Boligen er kendt for sit luksuriøse design, med et hus, der er bygget af højkvalitetsmaterialer. Det indeholder blandt andet lækre løsninger som gulvvarme i hele huset, lyddæmpende gipslofter og et miljøvenligt system med jordvarme og Genvex. Facaden er beklædt med Spansk skifer og udfyldes af en dobbelt carport lavet af cedertræ.

Inde i huset venter der dig yderligere luxus. En moderne hall inviterer dig ind i stueplan, hvor du vil finde 5 store værelser, 2 luksuriøse badeværelser og en smuk trappe i lys eg.

Ovenpå vil du blive imponeret af loftshøjden, smuk udsigt og de lyse forhold, der dominerer stuen og det lækre køkken, der indeholder en serveringsø og kvalitetshvidevarer.


Hvis man ønsker at gøre denne bolig til sit næste hjem, kan man klikke her for yderligere information eller for at booke en fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444.

Dette er en perfekt mulighed for folk, der søger efter en bolig, der ikke blot giver et sted at bo, men også en oplevelse ud over det sædvanlige.

Boligens areal: 258 m2
Værelser: 6
Grundareal: 908 m2
Ejerudgift i måneden: 7.326


Kilde: Grønne Silkeborgs Mæglere