Året der gik hos JH El & Køl: Gazelle-pris, jubilæum og optimisme for fremtiden

En skøn sommermorgen på arbejdet (Foto: JH El & Køl)
Profilbillede
dato

Det lokale firma JH El & Køl har haft et bemærkelsesværdigt år, præget af anerkendelse, jubilæum og strategiske initiativer. For tredje år i træk har virksomheden opnået Børsen Gazelle-titlen. Driftschef og maskinmester Rasmus Skov Madsen deler nogle af årets højdepunkter og perspektiver for det kommende år.

At blive kåret som Børsen Gazelle i tre på hinanden følgende år er en betydningsfuld præstation og bekræftelse af JH El & Køls vedvarende engagement og forretningsmæssige succes.

Denne anerkendelse understreger virksomhedens evne til at tilpasse sig markedet og opretholde en bæredygtig vækststrategi.

Maskinmester Rasmus Skov fejrede sit imponerende 10-års jubilæum i firmaet, hvilket vidner om et dedikeret og erfarent team bag JH El & Køl.

I lyset af jubilæet siger virksomheden farvel til Lars Frederiksen, der går på pension ved en imponerende alder af 73 år.

"Tak for godt samarbejde," lyder det fra Rasmus Skov Madsen, der anerkender den værdifulde indsats, Lars har bidraget med.

Optimisme for fremtiden
Rasmus Skov Madsen deler sin optimisme for fremtiden og ser frem til at implementere nye strategier i det kommende år. Han fremhæver især virksomhedens nye serviceordning, der sigter mod at optimere driftseffektiviteten og minimere omkostningerne.

"I det nye år satser vi på fuldt ud at implementere vores nye serviceordning, hvor vi fokuserer på at samle serviceaftaler i samme område på samme dato. Dette ikke kun gavner vores miljø, men også kundernes økonomi, da vi kan tilbyde ekstra rabatter for deltagelse i ordningen. Kunden bliver kontaktet ca. 30 dage inden det lovpligtige eftersyn," forklarer Rasmus.

Virksomheden har oplevet et jævnt flow i arbejdsopgaverne, selvom der var et mindre dyk i forbindelse med faldende gaspriser. Rasmus ser dog optimistisk på fremtiden og håber på, at flere vil tage den grønne vej ved at investere i varmepumper og solceller i det kommende år.

Med et år præget af anerkendelse, jubilæum og visionære initiativer ser JH El & Køl ud til at fortsætte med at levere kvalitetsløsninger og bidrage positivt til det lokalsamfundet her i Silkeborg.

Du finder meget mere om JH El & Køl A/S på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: JH EL & KØL