Bent Vestergaard leverer altid regnskaber og rådgivning af høj kvalitet

Profilbillede
Mathilde Skouboe

Bent Vestergaard har drevet revisionsfirma i 50 år og efter en pause fra jobmarkedet grundet pension, står Bent nu bag Vestergaard Regnskab og Rådgivning. Han driver forretning i Silkeborg med et dybt engagement, hvor han håber på at kunne dele ud af sin ekspertise ved at hjælpe kunder med regnskaber og rådgivning.

“Jeg synes stadig, at jeg har nogle kompetencer, som jeg gerne vil have at andre også skal få fornøjelsen af,” fortæller Bent.

Bents job består blandt andet i at udføre administrativ assistance, momsregnskaber og årsregnskaber for virksomheder. De mange års erfaring og ekspertise med revision er altså noget, som Bent ønsker, at andre skal drage nytte af.

“Nogle af de kunder, vi har, de har en ekstern revisor, og vi laver så materiale, som er fuldstændig færdigt til den eksterne revisor,” forklarer Bent.


Foto: Vestergaard Regnskab og Rådgivning

En af Vestergaard Regnskab og Rådgivnings kerneværdier er nemlig, at alt skal være i fuldstændig orden. Arbejdet bliver derfor også udført med kvalitet.

“Alt er i top orden, der mangler blot en underskrift,” afslutter Bent.

Det materiale Bent leverer, er altid klarlagt og klargjort til den næste, der skal se på regnskaberne. Det er altså alt forarbejdet, som Vestergaard Regnskab og Rådgivning laver. Som kunde skal man derfor ikke spekulere over, om detaljerne er i orden. Det er de nemlig.

Kunderne kommer i første række

Hos Vestergaard Regnskab og Rådgivning giver Bent kunderne mulighed for at komme til et uforpligtende og gratis møde, hvor begge parter kan forventningsafstemme og finde ud af, om der er kemi til et videre samarbejde. Bent imødekommer også gerne virksomhedernes behov. Han fortæller nemlig, at:

“Bogføring kan både foregå fra vores udstyr, men også fra virksomhedernes udstyr, det kommer an på, hvordan den enkelte kunde ønsker det.”

Virksomhederne har dermed mulighed for at vælge den løsning, som passer bedst til dem.


Foto: Hvad du kan få hjælp til hos Vestergaard Regnskab og Rådgivning

Hos Vestergaard Regnskab og Rådgivning er der selvfølgelig altid plads til nye kunder.

I fremtiden håber Bent på at kunne fortsætte med at holde sig selv beskæftiget, men han er også åben for at ansætte folk, hvis der bliver brug for flere hænder, så Vestergaard Regnskab og Rådgivning kan vokse endnu mere i fremtiden.

Du kan besøge Vestergaard Regnskab og Rådgivning på virksomhedens hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bent Vestergaard // Vestergaard Regnskab og Rådgivning
Flere artikler