Bliv klogere på naturen: tag til parkvandring i Silkeborg

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Interessere du dig for træer og planter? Eller elsker du bare at lære nye ting? Og er du samtidig også glad for at være i det fri? Så kan du nu komme på parkvandring i skoven og parken ved Kunstcenter Silkeborg Bad.

Der er rig mulighed for at blive klogere på naturen, når du kommer med en naturfaglig guide rundt i skoven og parken ved Kunstcenter Silkeborg Bad. Her vil du nemlig få fortalt en masse historier om stedets mange forskellige træer og planter, samtidig med, at du kan nyde det naturskønne område. 

Kunstcentrets skov- og parkmedarbejder Martin Jensen vil vise jer rundt i parkområdet, hvor han vil fortælle om både stort og småt fra dette flotte, grønne område. 

Næste gang er den 4. august klokken 16.30. Mødestedet er under lindetræet foran kurbygningen. Det er nødvendigt at tilmelde sig, og dette kan gøres på telefon 86 81 63 29 el. reception@silkeborgbad.dk. 

Det koster 20 kroner at deltage pr gang, og dette beløb skal sendes på MobilePay 99905 ved arrangementets start. Du kan læse mere om arrangementet og finde andre datoer her.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler