CD Bolig inviterer til Åbent Hus på moderne ende-rækkehus i Gødvad

dato

Adresse: Helsingborgvej 49, 8600 Silkeborg
Pris: 2.495.000 kr.

Se boligen her

Den 20. maj fra kl. 15:00 til 15:30 åbner CD Bolig dørene til et lyst og moderne ende-rækkehus beliggende på Helsingborgvej 49 i Gødvad, Silkeborg.

Lad os tage et nærmere kig på Helsingborgvej 49, hvor vi nu kan præsentere jer for dette rækkehus med en sublim beliggenhed i Gødvad.

Boligen er beliggende i dejlige fredelige omgivelser – med cykelafstand til Gudenåen – og det suppleres på bedste vis af hverdagspraktik. Idet I bosætter jer med gåafstand til både skole, daginstitution og Gødvad-Hallen, der byder på sports- og fritidsaktiviteter. 

I klarer også nemt indkøbsturene, da der kun er én km til Rema 1000, mens centrum af Silkeborg ikke er mere end 5,5 km fra bopælen. Alt i alt er der altså tale om en attraktiv beliggenhed, der er tæt på alt det, som hverdagen indebærer.


Vi åbner døren op for 96 veldisponerede m², der tilgodeser alt fra den pladsønskende single til det unge par, seniorerne eller den lille familie. Et stort og åbent leverum udgør samlingspunktet, hvor I præsenteres for et strømlinet køkken-alrummed integrerede hvidevarer, mens en køkkenø giver jer ekstra siddeplads.

I kan indrette jer med spisebord ved siden af, samtidig med at der er plads til tv og sofaarrangement. Dertil kommer to rummelige værelser med indbyggede skabe, der begge kan anvendes som soveværelser, ligesom I kan indrette det ene som kontor eller hobbyrum. Det hele fuldendes af entréen og et funktionelt bryggers.

Rækkehuset er opført i 2015, og alt er velfungerende. Så I kan rykke lige ind. Her vil jeres nye hverdag bl.a. tilgodeses af gulvvarme over det hele såvel som en ren, enkel og tidløs stil, så enhver smag kan passe ind. I kan skabe lige præcis det hjem, som I drømmer om.


Udearealerne byder også på gode oplevelser for der venter jer en nem og overskuelig have, hvor I kan nyde en kop kaffe på den sydvendte og møblerbare fliseterrasse, mens græsplænen giver jer mulighed for at anvende arealet efter eget ønske.

Såfremt I har børn, er der plads til en trampolin, og de kan også lege på et hyggeligt fællesområde med legeplads, der ligger lige ved matriklen.

Praktikken behøver I heller ikke at tænke over, for der er nemlig både carport og skur.

 Lyder alt dette som noget for jer? Så deltag endelig i Åbent Hus den 20. maj, eller bestil en fremvisning.


Kilde: CD Bolig - Lene Bang & Søren Bregnhøj