CD Bolig præsenterer moderniseret familievilla til åbent hus arrangement med live fremvisning

Moderniseret villa på Fundervej 74
dato

Velkommen til et spændende arrangement, hvor du får mulighed for at opleve en fantastisk ejendom og møde vores dedikerede ejendomsmægler, Søren Bregnhøj. Søren er klar til at byde dig velkommen til Åbent Hus med tilmelding, som finder sted på Fundervej 74, 7442 Engesvang.

Arrangementet finder sted fredag den 21. juni kl. 13:15, hvor du enten kan tilmelde dig via dette link: Fundervej 74, 7442 Engesvang, eller følge med LIVE på Instagram: @cd_bolig

Alle er velkomne til at deltage og få en unik oplevelse af boligen.

Dette er en fantastisk mulighed for at opleve boligen i realtid, direkte fra din skærm, uanset hvor du befinder dig. Under LIVE fremvisningen har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til vores ejendomsmægler, som vil være klar til at besvare dem.

Formålet med denne nye type arrangement er at give vores potentielle købere mulighed for at opleve Åbent Hus fra sofaen. Dette indebærer live fremvisninger på sociale medier, som tilbydes hver uge, og gør det nemt og bekvemt at deltage i vores åbent hus arrangementer fra hjemmet, arbejdet eller på farten.

Hvorfor vælge vores LIVE fremvisninger?

  • Bekvemmelighed: Oplev boligerne uden at forlade hjemmet.
  • Eksklusivitet: Vi er de eneste i Silkeborg, der tilbyder denne innovative service.
  • Interaktivitet: Stil spørgsmål undervejs og få svar med det samme.
  • Tilmelding: Sørg for at tilmelde dig vores åbent hus arrangementer og få påmindelser om kommende live fremvisninger.

Tilmeld dig vores næste LIVE Åbent Hus og få et unikt indblik i din drømmebolig – direkte fra din skærm. Selvfølgelig er du også altid velkommen til at komme og opleve det åbne hus personligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi ser frem til dette arrangement, hvor vi præsenterer en moderniseret familie villa i gåafstand til Bølling Sø og skov. Boligen er undergået en totalmodernisering fra 2007 op til i dag, så I kan flytte lige ind og starte hverdagen i naturskønne omgivelser.


Huset har gennemgået adskillige moderniseringer, herunder nye gulve fra 2019, hvidpudsede vægge og opdateret køkken. Desuden fremstår husets ydre rammer velholdt med et nyt tag fra 2020. Haven er ugeneret med en græsplæne, nedgravet trampolin og en skøn terrasse, der er ideel til udeliv for både store og små.


Foto: Villaens lyse, åbne køkkenFoto: Lys og åben spisestue 

Kilde: CD Bolig - Lene Bang & Søren Bregnhøj