Christian fra SuperBrugsen Øster Bordingvej driver en succesfuld butik

Kilde: SuperBrugsen Øster Bordingvej //Christian Aagaard
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

41-årige Christian Aagaard er uddeler i SuperBrugsen Øster Bordingvej og er loyal Coop-medarbejder.

Han har været ansat, siden han stod med den blå HHX-studenterhue på hovedet og søgte arbejde i sit sabbatår. Han startede som kassemedarbejder og vareopfylder i den lokale SuperBrugsen i Egå, et halvt år senere startede han som salgsassistentelev og i dag er han uddeler i selvsamme virksomhed. Uddeler er Coops betegnelse for butikschef. 

Efter endt studentereksamen vidste Christian ikke helt hvad, han ville med sit liv. Med egne ord, var det ren tilfældighed, at han endte med at blive elev i Coop. Tilfældigheder eller ej – at være en del af Coop har været det rette for Christian, og da han var færdig som elev, var han ikke længere i tvivl om, hvad fremtiden skulle bringe. Han ønskede nemlig at blive uddeler i Coop en dag. 

For Christian blev drømmene til virkelighed, og han står nu ikke blot som uddeler, men som uddeler af en utrolig veldrevet og succesfuld SuperBrugsen på Øster Bordingvej. Netop denne forretning ligger i toppen af de interne kundetilfredshedsundersøgelser i SuperBrugsen-kæden på landsplan, og har været dette siden dens åbning.

”I 2019 blev vi kåret som årets bedste SuperBrugsen i hele Danmark. Det var noget, jeg var rigtig stolt af at opnå,” fortæller han. 

Han uddyber hvordan forretningen drives med stor fokus på kundetilfredshed og personaletrivsel:

”Jeg går meget op i at mit personale trives i det job, de har, og at de er glade for at komme på arbejde. Det er vigtigt for mig, at mit personale ved, hvad der forventes af dem, og at de ved, hvornår de er succesfulde.” 


Foto: Brugsuddeler, Christian Aagaard 

Netop personalet har stor betydning for Christian, og han tilskriver den stor værdi for butikkens succes:

”Det vigtigste er, at vi sammen skaber resultaterne, og at alle bidrager til dette. Jeg elsker at se de resultater, vi sammen skaber, og også når medarbejderne udvikler sig personligt og fagligt. Det betyder meget, at mit personale er glade for at komme på arbejde og kan gøre en forskel for vores kunder. Og så nyder jeg bare det gode sociale samvær, jeg har, med kollegaer og medarbejdere,” fortæller han.

Christian går meget op i sit arbejde og sit personale, hvorfor han også har taget diverse kurser indenfor ledelse. Han finder også stor inspiration fra andre, der driver ledelse både indenfor detailbranchen, men også andre brancher. Derudover bliver han inspireret af kollegaer fra distriktet og finder motivation og drivkraft i målsætninger:

”Jeg bliver motiveret af at nå de mål, vi sætter os for i hverdagen. Og også hvordan vi når dem. Jeg bliver drevet af resultater – både økonomiske og menneskelige,” fortæller han. 

Christian har stor succes og ser stolt tilbage på milepæle såsom kåringen til årets bedste SuperBrugsen og titlen som far til to skønne børn. 

Læs mere om butikken på hjemmesiden eller facebook


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Flere artikler