Den fleksible arbejdsplads kræver fleksibelt internet

Profilbillede
dato

Annonce fra Telenor

Det er ikke sikkert, du altid arbejder fra samme sted eller endda samme land, og derfor er det vigtigt at have en internetløsning, der understøtter dine og din virksomheds behov. Læs med her, når vi ser på den moderne arbejdsplads’ krav til internettet og de bedste løsninger til netop dem.

Den moderne arbejdsplads stiller nye krav til internettet

Din arbejdsplads er ikke længere bundet til én fast lokation. Arbejdet bliver i stigende grad udført på farten eller hjemmefra. Det er en udvikling, der stiller nye krav til internettet, og som gør det nødvendigt at tænke i nye og mere fleksible løsninger.

Den fleksible arbejdsplads kræver derfor fleksibelt internet. Det skal være muligt for dig at tage nettet med på farten, det skal kunne håndtere flere forskellige enheder, og det skal være stabilt og hurtigt nok til alt fra videomøder til store downloads. Og så skal det selvfølgelig være nemt at opsætte og vedligeholde.

Ud over de tekniske muligheder og behov er prisen også afgørende. Ikke alle virksomheder har brug for den samme mængde data, og derfor er det vigtigt med løsninger, der kan tilpasses til din virksomheds behov.

Skab de bedste rammer med mobilt internet fra Telenor

Telenor Erhvervs mobile bredbånd til erhverv kan være nøglen til en pålidelig og stabil internetforbindelse, uanset hvor du eller dine medarbejdere arbejder fra. Med et omfattende netværk af sendemaster, strategisk placeret over hele Danmark, kan Telenor Erhverv tilbyde dig god dækning over hele landet. Det betyder altså, at du og virksomheden kan regne med den samme sikre forbindelse i storbyen som i landets yderområder, hvor internetdækning traditionelt har været en udfordring.

Som en ekstra fordel får virksomheden også adgang til roaming i 46 lande. Du får altså stor arbejdsfrihed med mobilt internet.

Læs mere om mobilt internet til erhverv.

Telenor Erhverv tilbyder forskellige løsninger, så du og din virksomhed kan få den helt rette router og løsning til jeres behov. Vælg for eksempel en stationær router, bærbar router, 5G-kompatible routere eller en tablet. Det er helt op til jer. Når I i virksomheden har valgt den rette løsning, skal I blot indsætte det tilsendte simkort i router, bærbar eller tablet og forbinde virksomhedens enheder til internettet. Og så er I klar til arbejde, når og hvor I vil.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen