En uge fyldt med kulturelle oplevelser i Silkeborg

dato

Jysk Musikteater byder på en række spændende arrangementer i slutningen af september og starten af oktober. Fra cykelsportens verden med Rolf Sørensen og Dennis Ritter til en hyldest til Tina Turner, en teaterforestilling om hjemmebrygning og en klassisk koncert. Der er noget for enhver smag.

Tour de France med Rolf og Ritter
Glæd dig til en forrygende aften med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentatorer ved styret. Rolf Sørensen og Dennis Ritter gør dig klogere på alt det, som er værd at vide om Tour de France - med fokus på den afholdte Tour 2024. En stor del af aftenen vil have fokus på det afholdte Tour de France i 2024, med alt fra ryttere og mest overraskende etaper til evaluering af endnu et cykelår. Der vil også blive kigget frem mod Touren 2025.

Praktisk information
Dato: Tirsdag 1. oktober 2024
Tid: 19:00
Sted: Jysk Musikteater, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
Entré: 349-399 kr + evt. gebyr
Arrangør: Tikko

Teaterforestillingen "Næste år bliver øllet bedre"
Der sidder to mænd i en mandehule og smager på øl. Det kunne være indledningen på en vittighed, men i Erling Jepsens "Næste år bliver øllet bedre" er det skam ramme alvor for Orla og Jørgen. De to venner har i årevis arbejdet på at raffinere både vin- og ølbrygning i håb om at vinde den lokale konkurrence i hjemmebryg. Deres lidenskabelige interesse for hjemmebrygning drukner hverdagens sorger. Medv: Jesper Asholt og Thomas Mørk. Producent: Folketeatret.

Praktisk information
Dato: Lørdag 28. september 2024
Tid: 19:30
Sted: Jysk Musikteater, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
Entré: 320 kr + evt. gebyr
Arrangør: Silkeborg Teater

TINA - The Queen of Rock n' Roll Show
Nu kan du få den elektrificerende Tina Turner koncertoplevelse med alle de største hits fra 60'erne, 70'erne, 80'erne og 90'erne. Caroline Boroles kraftfulde, rå vokal, energiske dans og intense tilstedeværelse på scenen - kombineret med et exceptionelt liveband, en fuld blæsersektion, backingvokalister og dansere - gør dette show til den ultimative hyldest og mest fantastiske aften i byen!

Praktisk information
Dato: Søndag 29. september 2024
Tid: 19:30
Sted: Jysk Musikteater, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
Entré: 380 kr + evt. gebyr
Arrangør: JMTS

Klassisk koncert med Mussorgskij
Mussorgskijs "Udstillingsbilleder" - det ikoniske, storslåede og sælsomme mesterværk, skrevet i 1874 på zarernes tid. En musikalsk fortolkning af Mussorgskijs nære ven, arkitekten og designeren, Victor Hartmanns skitser og tegninger. Værket rummer alt fra barnlig leg og glæde til skumle trolde, eventyrhekse, mystiske slotte og sælsomme dansende kyllinger!

Praktisk information
Dato: Mandag 30. september 2024
Tid: 19:30
Sted: Jysk Musikteater, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
Entré: 150 kr + evt. gebyr
Arrangør: JMTS

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut