Endnu et testcenter i Silkeborg

Profilbillede
dato

Det kan virke en smule paradoksalt, at ende med at skulle stå i kø til en kviktest, men ikke desto mindre, er det hvad borgerne i Silkeborg har skulle opleve. Derfor har de hos Falck søgt efter endnu et sted, hvor de har kunne udføre kviktest på borgerne i og omkring Silkeborg by. 

Har du derfor været en af de personer der ad flere omgange, har måtte udskyde forskellige aftaler for, at stå i kø ud for testcentret på Bindslevs Plads, så er der godt nyt på vej.  

Fra mandag den 13. december vil borgere i og omkring Silkeborg by, nu også få muligheden for, at blive testet på en i forvejen kendt lokation hvad angår tests - nemlig i gymnastiksalen ved Nordre Fælleshus der er beliggende på Nylandsvej i Alderslyst.

Åbningen af endnu et testcenter, kommer blandt andet på baggrund af det ekstra behov for kviktest der er opstået efter regeringens seneste pressemøde.

Stigning af smitte

Ifølge Falck oplever de faktisk lige nu et så voldsomt behov fra borgerne, at de har måtte indkalde al personale ind, som har mulighed for det. I forbindelse med, at der også løbende bliver ansat flere podere, bliver der også sendt ekstra mange på kursus. 

Kilde: Redaktionen