Er du interesseret i at finde ud af, hvordan du kan skrue ned for dyrlægeregningerne?

Profilbillede
dato

Januar kan være hård og lang – ikke kun på grund af korte dage og almindeligt gråt dansk vintervejr, men også fordi vi er mange, der oplever, at der er usædvanligt lavvandet i pengekassen efter julens glæder!

Mennesker og dyr kan dog stadig blive syge – også i januar.

Kæledyr er fuldstændig overladt til menneskers omsorg, både hvad angår pleje, sundhed og sygdom. Det efterlader dig - som dyre ejer - med et stort ansvar!

Hos Silkeborg Dyrehospital kan du tegne et VetPlan Sundhedsprogram for din hund, kat eller kanin. VetPlan sikrer dit kæledyrs helbred, samt sikrer dig en overskuelig økonomi, og rabatter på dyrlægeregningen.

Hvad siger andre dyreejere?
Når vi taler med dyreejere om, hvorfor de har valgt at få en sundhedsplan til deres kæledyr, giver de vidt forskellige svar.

Det, som absolut flest nævner, er tryghed omkring deres dyrs sundhed. Når man har en sundhedsplan, kommer ens dyr til dyrlæge regelmæssigt i forbindelse med fx tandtjek og sundhedsundersøgelser. Det gør, at dyrlægen og veterinærsygeplejersken på klinikken kender dit dyr bedre, og regelmæssige tjek af dyrets sundhed og velvære gør dig og din dyrlæge i stand til at reagere, inden eventuelle problemer vokser sig store.

En anden hyppig grund til at have en sundhedsplan er de økonomiske fordele.


Du sparer altid penge på de ydelser, der er med i planen, og herudover får du ofte ekstra fordele som fx rabat på ydelser og foder. Det er også dejligt overskueligt, at udgifterne til dyrlægebesøg er sat i system og fordelt ud på hele året. Der laves bare et automatisk træk over PBS hver måned.

Mange dyreejere nævner også, at det er nemt, at der er en plan for dyrets sundhed.

Dyrlægen har valgt de ydelser, han/hun mener, at hunden, katten eller hesten har brug for i løbet af et år, og så bliver du automatisk indkaldt til de tjek og vaccinationer, der er planlagt.

Kom ind på klinikken og hør mere om hvordan du kan sikre dit dyrs helbred, samtidig med at du skruer ned for dyrlægeregningerne. Du kan også læse mere om Vetplan på vores hjemmeside.

http://www.silkeborgdyrehospital.dk/sundhedsprogram/vetplan/ 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Silkeborg Dyrehospital