Erfaren servicemedarbejder til deltidsstilling i Silkeborg - Vækst, godt humør og gode kollegaer hos SERWIZ

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Servicemedarbejder søges til kunde i Silkeborg

Er du engageret, positiv og vil du være med til at gøre en forskel, så er det måske dig vi leder efter.

Vi søger en erfaren servicemedarbejder til rengøring hos en kunde i Silkeborg, til en deltidsstilling på 20 timer om ugen. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet fra kl. 05.00-09.00, mandag til fredag.

Du vil som servicemedarbejder komme til at arbejde med rengøring af kontor, rengøring af trapper, fællesarealer hvor du oftest får ansvar for dit eget område. Der kan forekomme mertid ved ekstra opgaver og ved dækning af fravær.

Din profil

Vi lægger vægt på høj faglighed og har erfaring med rengøring gerne fra en lignende stilling. Vi forestiller os at du er mødestabil og arbejder selvstændigt, men samtidigt skal du også kunne arbejde i teams, hvis I er flere på pladsen. Du skal være kvalitetsbevidst, tage ansvar for dine arbejdsopgaver, og være fleksibel og omstillingsparat. Det betyder meget for os at du er smilende og servicemindet med et stort S. Vigtigst herudover er at du skal kunne tale, læse og forstå dansk på et rimeligt niveau, så du bl.a. er i stand til at kunne føre en dialog med vores kunde.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed, som er i vækst, fuld af godt humør og gode kollegaer. Du får gode ansættelses- og arbejdsforhold, hvor der er plads til både faglig og personlig udvikling. Ansættelsesvilkår efter Serviceoverenskomsten mellem DI SBA og 3F, som bl.a. favner fritvalgsopsparing, pension og sundhedsordning.

Om SERWIZ

SERWIZ er en ejerledet, dansk virksomhed, som leverer Soft FM og catering af høj kvalitet. Vi har 2400 medarbejdere og kunder i hele Danmark.

Vi er medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening under DI, og vores medarbejdere har overenskomster og ordnede arbejdsforhold. Det er vigtigt for os at passe på vores medarbejdere og sørge for, at de har det godt ude hos vores kunder, både psykisk og fysisk. Vi lægger også vægt på at udbetale den korrekte løn til tiden. Det er SERWIZ’ mål at skabe ikke bare tilfredse, men glade kunder. Det opnår vi ved at være engagerede og nærværende i udførelsen af vores services og gennem tæt samarbejde og åben dialog med vores kunder. Med et stærkt værdisæt som fundament tør vi udfordre status quo og skubbe til grænserne for, hvordan man i vores branche kan arbejde bæredygtigt, transparent og digitalt.

Ansøgning

Kan du se dig selv som en del af SERWIZ? Så søg hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-21 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Serwiz, Knud Højgaards Vej , 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052095

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet