Et firma og en butik, hvor professionalitet og god service er i højsædet

Foto: Flügger Silkeborg. Butiksfacaden på Priorsvej
Profilbillede
Stine Juul Christensen

For at forstå essensen af Flügger Farver butikken i Silkeborg er man næsten nødt til at blive præsenteret for den bagvedliggende historie om firmaet, der ejer butikken. 

Tilbage i 1972 blev et malerfirma etableret af Jørn Andersen og det eksisterede som et enkeltmandsfirma frem til 2003, hvor hans sønner, Allan og Ole, kom med – samtidig blev firmaet omdøbt til ’Malerfirmaet Jørn Andersen og Sønner ApS’.

Jørn Andersen trådte ud af firmaet i 2009 og siden da er der sket en tilføjelse i ejerkredsen, da Brian Vestergaard Sørensen købte en tredjedel af firmaet tilbage i 2017. 

Der er altså nu tre ejere af firmaet; Allan, Ole og Brian. De tre har malerfirmaet sammen og derudover to Flügger farver butikker – denne i Silkeborg og en i Randers.

Firmaet bærer præg af mange års erfaring og sætter en ære i at tilbyde gode løsninger og professionel vejledning til deres kunder.

Sådan har det været i mange år, hvor de har leveret kvalitetsløsninger til både private, erhverv og boligforeninger i Region Midtjylland.
Der lægges et stort fokus på gode og individuelle løsninger, som favner kundernes ønsker og gør, at resultatet stolt kan vises frem af kunderne, når opgaven er fuldført. 

Ledelsen bag firmaet og de to butikker har hver deres områder, som de til dagligt fungerer indenfor.
Allan står hovedsagligt for malerfirmaet, Ole står for butikken i Silkeborg, samt webshoppen og Brian spænder bredt og har et ben i hver lejr, både i butikken i Silkeborg og i malerfirmaet.

I butikken er der ingen tvivl om den erfaringsmæssige kompetence, idet Ole og Brian har været i branchen i mange år og har stor erfaring indenfor området.

Ole har 28 års erfaring som farvehandler og gardinsælger og -montør og Brian har været ansat hos Flügger Farver i 25 år som butiksansat og kørende sælger.
Derudover har Brian også været tidligere bestyrer for Flügger Farver A/S i Silkeborg og har haft egen Flügger Farver butik i samme by.

Foruden Ole og Brian er der også en medarbejder ansat i butikken, så teamet udgøres af de tre tilsammen.
Det, der generelt karakteriserer de medarbejdere, som ejerne har ansat i Flügger, er, at de har flere års erfaring indenfor faget og har været hos Flügger i mange år.

”Vores personale har kendskab til vores produkter og ved, hvad det vil sige at være en god farvehandler og give god service,” fortæller Brian. 

”Der er en god og fri tone i vores team på alle fronter – både i malerfirmaet og i butikkerne.
Vi er utroligt glade for vores medarbejdere og føler, at vi som virksomhed har et godt arbejdsmiljø, hvor der er god stemning og respekt blandt vores kolleger,” fortæller Allan. 

Butikken ligger sammen med malerfirmaet i byen, men samtidig arbejdes der også sammen med butikken i Randers.
I butikken er der et større udvalg end man normalt ville kunne forvente, idet butikken er privatejet – det har nemlig givet ejerne mulighed for selv at sætte et præg på, hvad de gerne vil have ind og hvad de gerne vil forhandle.
Derfor kan du som noget ekstra finde blandt andet et større udvalg af tapet, gardiner, møbler, tekstiler og belysning.

Hvis man som kunde kommer ind i butikken og ønsker hjælp til en opgave, henvises der til malerfirmaet, som står klar til at varetage enhver form for maler- og tapetseringsarbejde. 

”Vi vil gerne være anerkendt for god og professionel service. Vi sætter en stolthed i at udføre vores job ordentligt og det er vigtigt for os, at kunden får den rette vejledning og det bedste resultat – og gerne med et smil,” forklarer Ole. 

Denne Flügger butik og den i Randers adskiller sig ikke særlig meget fra hinanden – udover, at de ligger i to forskellige byer.
De tre ejere har nemlig haft fokus på at gøre dem så ens som muligt for at sikre, at det er den samme gode oplevelse deres kunder får, uanset om de kommer i den ene eller den anden af deres butikker.
Men det har, som nævnt, været et fokuspunkt at have et ekstra udvalg af varer i butikkerne, som kan inspirere deres kunder.

”Det er vigtigt, at vi har en flot butik, hvor vores kunder kan lade sig inspirere og det har vi forsøgt at få frem i form af vores ekstra varer og tiltag,” understreger han. 

Foto: Privat. Et udsnit af butikkens store udvalg af tekstiler

Ejerne drømmer om at udvide firmaet i Midt- og Østjylland med nogle ekstra Flügger butikker i fremtiden. 

Det er noget, som de tre ejere håber kan lade sig gøre, når vi alle kommer på den anden side af corona-pandemien.
Indtil da ligger fokus fortsat på at levere gode resultater både i malerfirmaet og i butikkerne. 

Følg med i, hvilke tilbud butikken kører med, på deres Facebookside her!
Lige nu fejrer de fødselsdag, hvor du sparer minimum 30 procent på alle Flügger-varer. Tilbuddet gælder til og med d. 31. august. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Flügger Farver Silkeborg
Flere artikler