Familiefrisøren sørger for hyggen

Profilbillede

På Granhøjvej ligger Familiefrisøren, som favner deres kunder ved at skabe et hyggeligt miljø for alle. 

Som de selv fortæller, ønsker salonen at være allemandseje og sørger for hyggen uanset om, man dukker på i træsko eller i pels. Det kan de, fordi de med deres 6 medarbejdere har forstået at danne et team af forskellige slags frisører.

Ejeren, som hedder Rikke Madsen, fortæller selv, at hun og hendes personale elsker at klippe store som små, og at Familiefrisøren er en salon, hvor hele familien kan blive klippet. Dette understreges også af deres navn, som viser entusiasmen for, at hendes salon er en frisør, hvor både mor, far, børn og bedsteforældre kan komme og blive klippet. 


Rikke blev udlært i 2007 og har siden færdiggørelsen af sin uddannelse arbejdet som frisør. Hun fortæller “Jeg har været frisør hele mit voksne liv og elsker det stadig lige meget”, hvilket kommer til udtryk med hendes imødekommende smil og passion for salonen.

Rikke kommer oprindeligt fra Ikast, men er udlært i Viborg og har boet i Silkeborg i 13 år. Hun opfatter dog Silkeborg, som hendes by og fortæller “Jeg har altid sagt, at jeg er ikke født i den forkerte krop, men i den forkerte by. Her føler jeg mig hjemme”. Et hjem i den lille forstad Gødvad er det derfor blevet til for ejeren af Familiefrisøren, hvor hun bor med sin mand, deres 2 børn og 3 høns. 


Den store efterspørgsel og 3 år med travlhed betød også, at de før COVID-19 var blevet klar til at gå i gang med at udbygge salonen med flere pladser, som man som kunde i frisørsalonen kun kunne glæde sig over. 

Rikke fortæller, at hun og hendes personale bruger dette efterår på at tænke flere detaljer ind i projektet, som de håber på at gennemføre i 2021. Det tegner på at blive nogle gode år for salonen, selvom verdenssituationen har gjort, at hun er blevet lidt mere skeptisk.

Man kan bestille tid hos Rikke og hendes personale på deres hjemmeside og følge deres udvikling på deres Facebook, hvor de også har konkurrencer og opdateringer på deres flotte klipninger fra salonen. De bestræber sig på at være med på tidens trends og nyder at tage relevante kurser for at forblive relevante for deres kunder. 

Tag et kig på deres hjemmeside eller facebook og bliv inspireret af deres ekspertise. De arbejder med nogle af de bedste naturprodukter på markedet og kan hjælpe med opsætninger til de vigtige livsbegivenheder som bryllup, konfirmation og runde fødselsdage. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Familie Frisøren / Rikke Madsen