FC Silkeborg smadrer Hammel med tenniscifre

Foto: FC Silkeborg
Profilbillede

FC Silkeborg var lørdag draget til Hammel Stadion for at stjæle point. Efter en hård fight kunne FC Silkeborg rejse hjem med en 0-6-sejr og de tre point.

VORES Silkeborg fangede FC Silkeborgs cheftræner, Tobias Winther Jørgensen, til en reaktion på kampens forløb.

- Vi gik ind til kampen med kæmpe respekt til Hammel GF, før kampen havde vores modstander kun tabt én enkelt kamp og lukket 3 mål ind, så vi var indstillet på der skulle arbejdes hårdt for at skabe chancer. Første halvleg var et godt billede på vores antagelser op til kampen, og det er en halvleg hvor vi bruger rigtig mange kræfter.

- Efter små tyve minutter laver vi dog vores første mål, hvor man må sige vi får spillet Hammel GF tynde. Kort tid efter score vi igen, det er Christian T der enten har set målmanden er langt ude ellers er det et dårligt indlæg, men ind i målet går den. Kort inden halvleg kommer Noah først på et hjørnespark og prikker den ind til 3-0. Vi skaber ikke mange chancer, men er alligevel foran 3-0 til halvleg.

- Vores hårde arbejde i første halvleg gav os en kæmpe fordel i anden halvleg. Hammel GF ser meget trætte ud og vi sidder på spillet samt. første og andenbolde. Det betød, at vores opgave var at kampen skulle lukkes og det blev den også. Vi vinder 6-0, men chancerne i anden halvleg burde have givet mere end tenniscifre.

Tobias Winther Jørgensen fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Hammel GF:

- Vores arbejde mellem felterne gør en kæmpe forskel i dag. Vi får skiftet ud på rigtig gode tidspunkter, så vi hele tiden kan stresse Hammel og spillerne der kommer ind fra bænken gør et stærkt stykke arbejde. Hver gang Hammel de nærmer sig vores halvdel, så afviser vores defensiv - det giver vores offensive spillere en masse frirum.

Tobias kaster roser over holdets defensiv, der har været ufatteligt solid i løbet af sæsonen.

- Nu er seks kampe overstået i sæsonen, og vi har spillet fem, da Resenbro ikke kunne stille hold i sidste weekend. Men vi kan efter de første seks kampe konstatere, at vi kun har lukket 2 mål ind, og det var i samme kamp. Det betyder, at resten af kampene har været cleansheets. Så jeg tror det er på tide vi giver en kæmpe hånd til vores bagkæde - de gør det fandme godt.

På lørdag den 10. september skal FC Silkeborg møde Funder GF. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Hvinningdal Skole.

Kampens resultat: 0-6 til FC Silkeborg
Række: Herrer Serie 3 - Efterår 2022

Mål
17'0-1Casper Lynge Povlsen
23'0-2Christian Bundgaard
39'0-3Noah Kruse
55'0-4Christian Bundgaard
67'0-5Casper Lynge Povlsen
87'0-6William Lynge
Kilde: Cheftræner Tobias Winther Jørgensen, FC Silkeborg - Herrer Serie 3 - Efterår 2022