FC Silkeborg taber lokalopgøret med selvtilliden i behold: “Vi spiller egentlig op med SIF langt hen ad vejen”

FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Silkeborg måtte se sig besejret af lokalrivalerne fra Silkeborg IF Q i en spændende kamp ved Buskelundskolen, hvor hjemmeholdet ellers spillede en flot kamp mod en rækkens tophold.

FC Silkeborg holdt dog spændingen i kampen i 85 minutter, hvilket træner Mads Hamann betragtede som en godkendt præstation.

“Vi mødte en bedre modstander i dag, så at kunne spille næsten lige op med dem på banen, betragtes som en godkendt præstation.”

Kampens spiller var Caroline Lassen fra FC Silkeborg, som spillede hele kampen på højre back. Hun var rigtig god til at sidde tæt i sine markeringer og have gode bolderobringer. FC Silkeborg fungerede også rigtig fint defensivt, hvor der blev vist en fantastisk vilje og styrke i duellerne.

FC Silkeborg-spiller, Caroline Aagaard Lassen, giver sin reaktion på kampen:

“Vi spiller egentlig op med SIF langt hen ad vejen, og vi havde derfor håbet på at kunne tage point med fra kampen. Taget in mente at det er puljens tophold, vi møder, synes jeg det er flot, at det er den fornemmelse vi har efter kampen.”

Træner Mads Hamann mente dog også , at holdet skal blive bedre til at opbygge spillet med ro på bolden fra bagerste kæde og arbejde videre på at blive endnu farligere, når de nærmer sig modstandernes mål.

Selvom Silkeborg IF Q simpelthen var for stærke for FC Silkeborg i dag, kan holdet tage positivt fra kampen og arbejde videre på at forbedre sig til næste kamp.

Denne kamp er på mandag den 29. maj, hvor FC Silkeborg skal møde Horsens Freja. Kampen fløjtes i gang klokken 12:30 på JPI Park (Freja).

Kampens resultat: 0-2 til Silkeborg IF Q
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder