FC Silkeborgs kræfter slap op og fik afgørende betydning i Aarhus

FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I torsdagens kamp mellem ASA fra Aarhus og FC Silkeborg endte det med en sejr til hjemmeholdet med 3-1. Kampen blev spillet på Koncenton Park, hvor begge hold gav alt for at sikre sig sejren.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start og allerede i det 7. minut lykkedes det dem at score det første mål. FC Silkeborg blev presset langt tilbage og måtte se bolden passere deres målmand.

FC Silkeborg formåede dog at komme tilbage i kampen, og efter en halv time fik de udlignet til 1-1. Holdet viste stor vilje og kæmpede sig tilbage i kampen.

Desværre for udeholdet slap kræfterne op, og ASA fortsatte i samme tempo. I det 36. minut scorede Kathrine Andreassen for hjemmeholdet og bragte dem på 2-1.

Derfor var det også en ærgerlig træner for FC Silkeborg, Mads Hamann, vi fangede efter kampen.

“En god kamp med høj intensitet fra begge hold. Hjemmeholdet var især klar fra start, hvor vi var presset langt tilbage og indkasserede det første mål. Vi kom herefter bedre med i kampen og fik scoret til 1-1, hvorefter kræfterne slap op, og ASA fortsatte i samme tempo, hvilken blev kampafgørende.”

Træneren fremhævede også spilleren Liva Henriksen, der blev kåret som kampens spiller.

“Liva Henriksen blev kampens spiller, med en rigtig flot præstation hvor hun især i første halvleg fik en masse gode angreb sat ind.”

Dog mente træneren, at holdet skal blive bedre til at holde i bolden og turde spille den mere rundt. 

“Til næste kamp skal vi blive endnu bedre til at holde i bolden, og turde spille den mere rundt. Vi er nødt til at være mere klar fra start til at tage alle dueller.”

Næste kamp for FC Silkeborg er fredag 25. august, hvor de skal møde BMI på Buskelundskolen. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 3-1 til ASA Aarhus
Række: Jyllandsserien Kvinder

Billeder fra kampen


En stærkt spillende Liva Henriksen blev kampens spiller (Foto: Privat)

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder