Første spadestik taget til ny skole i Funder

Funder Skole (Foto: Randers Kommune)
Profilbillede

I mandags blev første spadestik taget til ombygningen og tilbygningen af Funder-Kragelund Skoles afdeling i Funder.

Det var i fællesskab Morten Hæk, formand for Dagtilbuds-, Skole- og Familieudvalget, og Simone Hansen, formand for elevrådet på skolen, som tog første spadestik sammen.

På dagen var alle skolens elever inviteret med, og der blev sunget og spillet sange og holdt taler fra Morten Hæk og Charlotte Juhl Andersen, skoleleder for Funder-Kragelund Skole.

En sammenhængende skole
Skolen i Funder er bygget i 1963 og er blevet til- og ombygget flere gange, så skolen består af mange bygninger og pavilloner. Så der er et behov for at få skabt en sammenhængende skole.

Skolen bliver også udbygget, så det bliver til en tosporet skole.

Der bliver bygget 3.800 m2 med blandt andet 12 nye klasselokaler, administration og faglokaler. Der rives 950 m2 ned, så skolen bliver udvidet med 2.850 m2.

Ny hovedbygning
Det nye byggeri består af en ny hovedbygning i to etager på 948 m2 med faglokaler og skoletorv og en ny bygning til indskoling på 715 m2.

Der er sat 79,850 mio. kr. af til- og ombygningen. Den ombyggede skole forventes at kunne tages i brug til december 2023.

Kilde: Silkeborg Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
Flere artikler