For Jette Munk Ringgaard betyder hygge alt

Kilde: Cosy Mind // Jette Munk Ringgard
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Cosy Mind - man fornemmer allerede, når man siger ordet, at det her handler om hygge.

Stemningen, som skabes, når man putter sig i lækre, quilted, bløde puder - med stearinlys tændt omkring sig - en kop varm kakao og nybagte boller, der serveres i romantiske, landlige omgivelser.

Cosy Mind er en lille butik med plads til alle. Her lægger vi vægt på, at vores varer kan være med til at skabe den helt rigtige stemning i huset såvel som i haven. Stemningen af ”Der var engang”, ”Mormors kolonihavehus”... - fortæller indehaver af Cosy Mind, Jette Munk Ringgaard.

Jette, der til dagligt arbejder som socialrådgiver, hvor hun har med børn og unge at gøre, er også uddannet farvehandler i butik og har erfaring som dekoratør, fortæller:

"Jeg har altid interesseret mig for boligindretning, men først her i mit livs sensommer, har jeg fået mulighed for, med god hjælpe og støtte fra min mand Claus, at udleve en gammel drøm om en lille butik".

"Lige nu er butikken beliggende i vores kælder, i vores 70'er villa på Poppelsvinget 13 i Silkeborg. Men inden længe vil vi have renoveret vores garage om til et butikslokale. Vi har renoveret hele huset med respekt for det ydre, men lagt væk på, at stilen indenfor skulle skabe, hvad for os er et Cosy mindset. Et sted at slappe af og lade batterierne op. Det er vigtigt for mig at have et sted, hvor jeg kan slappe af, når jeg kommer hjem. Og jeg befinder mig bedst i et miljø, hvor alle kan føle sig velkommen"


Cosy Mind tilbyder produkter i fransk/nordisk landstil, der skaber en hyggelig stemning - og som aldrig går af mode."Vi har et stort udvalg af kvalitetsmærker fra bl.a. Chic Antique, La Vida, Jeanne D´Arc Living og flere, der alle tilfører hygge til hjemmet", fortæller Jette.

Cosy Mind åbnede i marts 2020 og har, som langt de fleste, været udfordret af Corona-situationen, hvilket har medført en lidt hård opstart.

Men Jette synes alligevel at det går fint, trods alt. "En gang imellem åbner jeg også den private del for besøgende, hvor de kan hente inspiration. Indenfor i privaten vil man også kunne se forskellige stilarter, som er sammensat, så de matcher rigtig godt".

Med børn og børnebørn har Jette en stor familie, som hun elsker at hygge med og sørge for, at de også har det godt. - "Vores spisebord er 5,10 meter langt, så der er altid plads til os alle sammen på én gang", fortæller Jette, der ønsker, at kunne gå lidt ned i tid med fast arbejde som socialrådgiver, som hun dog aldrig vil slippe helt.

"Jeg er et stort familiemenneske og ønsker fremover at bruge mere tid på forretningen - og samtidig have familien omkring mig", slutter Jette Munk Ringgaard, der byder alle velkommen indenfor i Cosy Mind.

Dette indhold er produceret af VORES Silkeborg i samarbejde med en annoncør. Den uafhængige redaktion har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler