Fra arbejdsløs til master i Silkeborg

Profilbillede

At tage en uddannelse er ingen garanti for, at lande et arbejde efterfølgende, dette kan Kristoffer Jensen fra Silkeborg skrive under på. Med en stor interesse indenfor computer og it, valgte han nemlig, at uddanne sig til webintegrator, men desværre uden et job på hånden efter endt uddannelse. 

En dag da Kristoffer var til møde med jobcentret kunne hans virksomhedskonsulent fortælle ham, at han havde arrangeret en samtale for Kristoffer hos et digitalt webbureau i byen. 

Samtalen hos virksomheden ‘Attityde’ viste sig for Kristoffer, at føre til en praktikplads som senere hen førte til en fastansættelse. Men da Kristoffer forinden denne samtale, havde gået ledig i en længere periode var det, at komme ud på en arbejdsplads, en lidt større udfordring for ham end som så. 

Dette havde ‘Attityde’ heldigvis fuld forståelse for, og stod derfor også parate med hjælp og støtte således, at Kristoffer kunne føle sig godt tilpas. 

I dag ser verden derfor også helt anderledes ud for Kristoffer. Foruden at tage sig af supporten for de godt og vel 650 kunder, har Kristoffer også udviklet sig på rigtig mange områder.  

Kristoffer har gennem sin ansættelse blandt andet også brugt tid på, at tage et kursus som har ført til et meget eftertragtet certifikat inden for IT branchen. Ved at have gennemført lige præcis dette kursus, kan Kristoffer nemlig nu kalde sig for ‘Umbraco Certified Master’. Denne certificering er der meget få i verden, som har ja faktisk er der kun 43 i hele Danmark og 250 på verdensplan, der har dette.

Det handler om motivation

Henrik Just Jernov som var Kristoffers virksomhedskonsulent på jobcentret, glæder sig over, at have været med til, at hjælpe Kristoffer ud på arbejdsmarkedet. Han mener ikke at problemet ligger i, at finde unge der vil arbejde eller uddanne sig, men derimod om at motivere dem på den korrekte måde. 

Kilde: Redaktionen