Gør en forskel – Bliv voksenven i Silkeborg

Profilbillede

Børns Voksenvenner i Silkeborg opfordrer nu voksne med tid og overskud til at give et barn lidt nærvær i dagligdagen til at gøre en forskel. Det kan let blive en gave for begge parter.

Rundt omkring i landet sidder mange børn hver uge – ensomme og i håb om at få noget mere voksenkontakt. Dette er også tilfældet i Silkeborg.
Alenetiden er ikke nødvendigvis tegn på omsorgssvigt, men i høj grad også et tegn på tidens samfund med behov for arbejdende forældre. Dette giver ofte mange timer, hvor de større børn er overladt til sig selv, hvis de ikke går i klub eller har bedsteforældre, der tager sig af dem.
Børns Voksenvenner i Silkeborg sætter nu fokus på dig – du kan nemlig gøre en forskel. Det behøver ikke være mange timer – lidt kan også gøre en forskel.

En gave for barn såvel som voksen

At være voksenven er ikke det samme som at babysitte eller passe børn. Du har en ansvarsfuld funktion, ingen tvivl om det, men se det som en mulighed og ikke en pligt.
Her er det ikke samvær kun på barnets eller det unge menneskes præmisser. Der er fokus på netop at finde et match mellem barn og voksen, som begge personer får noget ud af.

Lange fortrolige samtaler, én at lave aktiviteter med, besøge steder med eller måske bare hænge ud og hygge med – det kan meget let være scenariet for dig og et ungt menneske i Silkeborg, hvis du har tid og overskud til at give det en chance.

Der er nemlig mange børn på venteliste i Silkeborg – og du kan gøre en forskel ved at give lidt af dig selv og din tid. Du kan gøre en stor forskel i et barns liv med dit nærvær.
Måske får du selv et af dit livs største gaver ved at melde dig som Børns Voksenven i Silkeborg?

Se mere her: https://www.facebook.com/bornsvoksenvennerSilkeborg/

Kilde: VoksenVen Silkeborg