Hjælpemiddelterapeut, barselsvikar, til Sundhed og Omsorg, Afklarende Forløb

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye kollega når vi tager hul på september?! 

Sommerferien er lige om hjørnet, og vi søger derfor allerede nu en ny kollega, som vi gerne vil arbejde sammen med, fra 1. september 2023. Vi søger en ergoterapeut eller en fysioterapeut til et barselsvikariat på 37 timer pr. uge.

Stillingen er placeret i Afklarende Forløb, som er den ene af to funktioner i Myndighedssektionen i Sundhed og Omsorg. Vi arbejder med en rehabiliterende tilgang, og vægter højt at mødes med borgeren i eget hjem, samtidigt med at vi osse sagsbehandler telefonisk, hvor det fagligt vurderes at være tilstrækkeligt. Endelig sagsbehandler vi, hvor vi mødes med borger på Silkeborg Kommunes Hjælpemiddelcenter. 

Du skal derfor kunne se dig selv som både en del af det myndighedsfaglige team med opgaveløsning i rul på rådhuset eller på Hjælpemiddelcentret, og som selvstændig markarbejder på farten.

Silkeborg Kommune har som mål, at borgerne i kommunen lever så selvstændigt et liv som muligt, og at de oplever velfungerende løsninger i forhold til deres hverdagsliv.

I afklarende Forløb varetager vi ansøgninger om hjælpemidler på voksensområdet efter §§112,113,113b og 117a. Vi har kolleger i Længerevarende Forløb som varetager §§114, 116.

Vi arbejder fleksibelt, er selvtilrettelæggende og har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi har fælles kontorlokaler og faglig base på rådhuset, men kan eksempelvis nogle dage møde direkte ind på et hjemmebesøg.

Hvem er vi

Den samlede myndighedssektion består af ca. 90 medarbejdere fordelt mellem Hjælpemiddelcentret, Afklarende Forløb og Længerevarende Forløb. Vores faglige baggrunde i Afklarende og Længerevarende er primært ergoterapeut, fysioterapeut og sygeplejerske.

I Afklarende Forløb arbejder vi i to overordnede teams, et Visitationsteam og et Hjælpemiddelteam. Vi er i alt 35 medarbejdere i Afklarende Forløb, heraf 14 i Hjælpemiddelteamet.

Vi er fagligt ambitiøse og skarpe, men osse hyggelige. Vi er en blandet flok. Det gælder både alder, køn og erfaring. Vi er derfor ret sikre på, at en ny kollega, nemt vil kunne være finde sig til rette hos os. Vi har sundhedsordning, og de heldige af os har osse søudsigt.

Dine kompetencer

Som repræsentant for kommunens rehabiliterende fokus er det betydningsfuldt at du, i mødet med den enkelte borger, evner at afdække borgerens udfordringer i en bred analyse af hverdagslivet. Din egen sagsbehandling vil primært have fokus på §§ 112 og 113, men du er god til relationel dannelse med dine kolleger i Visitatorteamet.

Du spotter borgerens ressourcer og er god til at motivere. Du kan dit håndværk som sagsbehandlende terapeut eller du kan overbevise os om at du har interessen og talentet.

Du kan være i krydspresset mellem ønsker, behov, serviceniveau og lovgivning

Du er en god formidler, både mundtligt og skriftligt, og kan møde den enkelte borger på dennes præmisser

Du er fagligt ambitiøs og trives i et meget selvstændigt arbejde, samtidigt med at du ser dig selv som del af et forpligtigende teamsamarbejde.

Hvis du har erfaring med sagsbehandling af ansøgninger om elkøretøjer, så vil du på smukkeste vis kunne supplere teamet med din faglige profil.  


Vi tilbyder:

  • Et selvstændigt job med høj grad af ansvar
  • Medlemskab af et tværfagligt team hvor der sparres og drøftes faglige emner
  • En bredt sammensat kollegagruppe 
  • Fokus på læring og kompetenceudvikling

Tiltrædelse pr. 1. september 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Line Folsgaard Petersen på tlf. 2011 9727, hjælpemiddelterapeut Kathrine Brincker Svenningsen på tlf. 8970 5032 eller hjælpemiddelterapeut Lone Have på tlf. 8970 5067.
 
Ansøgningsfrist tirsdag 20. juni 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag 26. juni 2023.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Når vi ansætter personale inden for sundheds- og omsorgsområdet er en betingelse at den person, vi ønsker at ansætte kan fremvise en tilfredsstillende privat straffeattest.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Silkeborg Kommune, Søvej 3, 8600 Silkeborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://silkeborg.career.emply.com/ad/hjaelpemiddelterapeut-barselsvikar-til-sundhed-og-omsorg-afklarende-forlob/jhxzda/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847545

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet