Hvem synes du skal vinde Frivilligprisen 2021?

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Socialudvalget i Silkeborg Kommune uddeler hvert år Frivilligprisen. Du kan nu være med til at bestemme, hvem der skal vinde årets pris. 

Prisen vil i år blive uddelt til Frivillig Fredag, der afholdes den 24. september. 

Hvis du har en frivillig, der har gjort noget særligt i SIlkeborg, i tankerne, kan du nu indstille de(n) person(er) og være med til at bestemme, hvem der skal modtage prisen. 

Prisen vil gå til en eller flere personer, organisationer eller netværk, der har været med til at yde en helt særlig frivillig indsats på det sociale område. 

Frivilligprisen består af 5.000 kroner, der enten vil blive uddelt til en person eller organisation eller blive spillet op i flere mindre dele. 

For at kunne modtage prisen, skal den indstillede inden for det sidste år have: 

  • Bidraget særligt gennem frivilligt engagement til udvikling og fornyelse der styrker aktivt medborgerskab i Silkeborg Kommune 
  • Været særlig medvirkende til at forbedre effektivitet, samarbejde eller arbejdsmiljø
  • Ydet et ekstraordinært frivilligt bidrag på anden måde

Kender du en, der kan tjekke det hele af og som derfor har ydet en særlig indsats? Så kan du indstille ham/hende/organisationen ved at skrive til Carsten.andersen@silkeborg.dk og i emnefeltet skriver du "Frivilligprisen". Ansøgningsfristen er den 15. august 2021.Kilde: Redaktionen
Flere artikler