Jul i Gladkunst

Profilbillede
dato

Et julebudskab i en mørk tid.

2020 er et voldsomt år at leve i, og alligevel bliver det jul.

Julen og livet kan ikke aflyses eller lukkes ned.

Meget er anderledes i år end det plejer. Vi må holde vores livsmod oppe og vende vores opmærksomhed ind i julens inderste kerne – at finde jul i hjertet.

 


Mere og mere indser kunstneren Miriam Glad, at julens egentlige budskab handler om at finde hjem i hjertet – til kærligheden, glæden ved livet og at leve i fred med sig selv og sin omverden. Her kan vi slippe sorger og bekymringer. Vi må tænde lys i vores indre, at vi kan være med det smukkeste vi er, og som ikke kan mistes. Da bliver det jul. Også i år.

I Gladkunst, Vestergade 81 C, er der hjerterum til at byde indenfor til farverige oplevelser i en kold og mørk tid. Der er plads i galleriet til både at holde afstand og på samme tid blive mødt.

Ovenpå i Himmelrummet kan man bla. opleve skulpturen ”Mor Maria”. Hun sidder med sit barn, som en hyldest til alle mødre og også som et billede på vores omsorg for vores eget indre barn. ”Et barn er født”. Glædens budskab i december.

Galleriet er ikke kun en butik men i høj grad også en oplevelse. Et hus af fortællinger. Uanset om du er på udkig efter en anderledes julegave eller mere går efter en inspirerende kunstoplevelse, er det værd at åbne døren til det magiske Galleri Gladkunst. Miriam har både i sit eget liv og i sin kunst fokus på håb og livsmod.

Mange af Miriams tuschmalerier handler om den umiddelbare glæde ved at være til, som de smukke sjæle vi er, hvor vi ikke defineres ud fra vores livshistorier, begrænsninger og bekymringer men finder vej ud fra sjælen og derfra mærker ind i frihed, lethed og glæde.

 


Lige nu er det vinter og naturens farver er blege, og træerne trækker kraften ind i stammerne og har smidt bladene. Billederne ”Himlen over Silkeborg” og ”Vindene” er vinterbilleder her fra Silkeborg. Men også fulde af håb og tillid til livets muligheder. ”Sjælefuglen” finder sin vej i verden, som den frie fugl hun er.

På galleriets hjemmeside www.gladkunst.dk kan man se mere fra galleriet.

Miriam Glad fra Gladkunst ønsker alle en

Glædelig jul og et velsignet Nytår

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Gladkunst