Jysk Festudlejning fejrede 40 år med stor festlighed

Foto: Jysk Festudlejning . Virksomheden, der er ejet af Hans Overgaard Iversen, også kendt som TeltHans, og hans kone Inge, udtrykte deres dybe taknemmelighed over for alle de mennesker, der har støttet dem gennem årene.
dato

Jysk Festudlejning fejrede for nylig deres 40-års jubilæum med en stor fest. Virksomheden, der er ejet af Hans Overgaard Iversen, også kendt som TeltHans, og hans kone Inge, udtrykte deres dybe taknemmelighed over for alle de mennesker, der har støttet dem gennem årene.

I et nyligt Facebook-opslag takkede de deres kunder, samarbejdspartnere, familie og venner for deres deltagelse i fejringen. "Vi er overvældede af den store deltagelse i forbindelse med vores 40-års firmajubilæum," skrev de i opslaget.

Festen, der omfattede en reception og en aftenfest, blev beskrevet som "ekstra mindeværdig" takket være tilstedeværelsen af alle de mennesker, der har været en del af virksomhedens rejse. De takkede også for alle hilsner, gaver, flasker og kurve, de modtog i forbindelse med fejringen.

"Jeres tilstedeværelse ved receptionen og aftenfesten gjorde begivenheden ekstra mindeværdig. Vi er dybt taknemmelige for at have jer alle med os på vores rejse," skrev de.

Jysk Festudlejning har gennem årene opbygget et stærkt ry for deres teltudlejning og festudlejning, og de er kendt for at skabe "det gode selskab".

Med deres 40-års jubilæum markerer de en vigtig milepæl i deres historie og ser frem til mange flere år med succes.