Kælderslagteren deler sine tanker om årets Mortensaften

Profilbillede
dato

Normalt er Mortensaften et samlingspunkt i en ellers travl og mørk hverdag i efteråret. Det er en tradition, som har fulgt med os i mange år. En tradition, som forbindes med varme, hygge og lækker mad. 

Ejer af Kælderslagteren Henrik Fyhn fortæller “Mortensaften er for mig en simpel tradition. Jeg synes, at det er mega hyggeligt at være sammen med min familie og spise lækker mad. Vi har altid fejret Mortensaften i min familie, og det kan jeg godt lide.

Corona har dog medført, at mange i år må tage andre forbehold og holde selskabet til et minimum. Det kan i nogle familier gøre det svært at samles og i det hele taget at blive enige om, hvordan aftenen skal forløbe. 

I år skal jeg bare være sammen med min kone, mit mindste barn og mine forældre. Andre år har min bror og hans familie også været med til at spise andesteg.

I denne sammenhæng nævner Henrik også, at han ældste søn ikke kommer hjem til middag, men det vælter dog ikke Henriks humør.

Vi krammer ikke i år, og det kan jeg godt leve med, men det er værre for min mor. Jeg er ret sikker på, at vi får en god aften alligevel.


Og det er jo netop også det, som vi ser frem til, når vi afholder Mortensaften og andre gode familietraditioner. 

Og som Henrik tilføjer “Vi bliver nødt til at se vores familier i denne tid, og det bliver der også lagt op til af vores Statsminister.

Kælderslagteren afslutter med at ønske alle en god Mortensaften. Du kan bestille en Mortensaften menu på deres hjemmeside og undgå at stå i køkkenet hele dagen.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Kælderslagteren / Henrik Fyhn