Karen brænder for alternativ behandling

Karen har været selvstændig inden for alternativ behandling siden 2012
Profilbillede

Karen Bolette har i mange år hjulpet folk med deres problemer gennem alternativ behandling.
Nu drømmer hun om at finde et nyt sted til sin klinik, hvor hun kan få ro til at dyrke sine specialer.

I december 2014 åbnede Karen Bolette Pedersen dørene op for Helse Universet i Silkeborg.
Efter mange år som ansat hos Vestas valgte hun at blive selvstændig inden for alternativ behandling.
Hun havde nemlig et ønske om at hjælpe andre mennesker.


Foto: Karen Bolette 

”Jeg havde en drøm om, at jeg på den måde kunne hjælpe en masse mennesker med deres udfordringer. Og det må man sige er blevet til virkelighed, jeg har hjulpet rigtig mange i min klinik og gør det stadig,” fortæller Karen Bolette.

Hun har altid haft en stor interesse for alternativ behandling, hvilket gjorde vejen mod at blive selvstændig nemmere.

”Jeg har bare altid været tiltrukket af alternativ behandling og alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes.”

Under sin rejse som selvstændig har Karen Bolette deltaget i en lang række kurser og skabt en stor uddannelsesmæssig baggrund inden for alternativ behandling.
Hun fortæller blandt andet, at hun er uddannet som massør, Kranio sakral Terapeut, Reiki healer, Bars behandler og ALT behandler (ansigtsløftningsteknik).

Fremtidsdrømme

For selvstændige og små virksomheder har de sidste to år dog været hårde. Corona pandemien har betydet negativ omsætning eller lukning for flere virksomheder. Karen Bolette har også mærket konsekvenserne af de mange restriktioner og nedlukninger af Danmark i sin virksomhed.

”Jeg må sige at det har været en hård omgang med 2 nedlukninger, og mange restriktioner. Men nu synes jeg, at der er lys at skimte, og klienterne er så småt ved at vende tilbage,” fortæller Karen Bolette.

Efter den hårde periode har Karen Bolette nye drømme for Helse Universet. Hun drømmer om at flytte sin klinik til et nyt sted lidt uden for Silkeborg, hvor det er lettere for hendes klienter at parkere. Her vil hun også finde ro til at koncentrere sig om sine specialer inden for alternativ behandling.


Foto: Helse Universets klinik ligger centralt placeret i Silkeborg 

”Når jeg finder et nyt sted i eller omkring Silkeborg, hvor jeg kan have min klinik, vil jeg koncentrere mig om babyer og hovedpinebehandling. Det er mine specialer.
Så det vil være dejligt at have ro til bare de to behandlinger,” uddyber Karen Bolette.

En af de populære behandlingsformer hos Helse Universet er kranio sakral terapi. Behandlingen tilbydes nemlig både til voksne, men også til babyer og nyfødte.

Det er en blid form for terapi, der har en god indvirkning på kroppens funktioner. Den hjælper blandt andet mange voksne mod hovedpine.

”Der er kommet en del i min klinik med hovedpine, som jeg har kunnet hjælpe. Det er jo helt fantastisk at arbejde med noget, der virkelig kan gøre en forskel. Det samme med de babyer jeg har hjulpet. Det føles fantastisk når både forældre og babyer tager fra klinikken med en ny ro jeg har været med til at skabe.”

Karen Bolette fortæller, at hun finder stor glæde i at se, hvordan hendes behandling hjælper andre med deres problemer.

”Højdepunkter for mig er altid, når klienter fortæller, at min behandling har haft en positiv effekt på dem og deres hverdag. Dem har jeg heldigvis en del af.”

Du kan læse meget mere om Karen Bolette og Helse Universet på hendes hjemmeside eller besøge klinikken på Drewsensvej i Silkeborg, hvis du er blevet nysgerrig på alternativ behandling.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Karen Bolette Pedersen // Helse Universet