Karen giver ro til nybagte familier

Profilbillede

Karen Bolette Pedersen startede Helse Universet i december 2014, hvor hun med udgangspunkt i sin interesse for alternativ behandling, endelig begyndte at dyrke sin passion for mennesker.

Jeg havde været på Vestas og Siemens i mange år i produktionen og som kvalitetsinspektør, men jeg ville hellere arbejde med mennesker. I starten havde jeg mit lønarbejde ved siden af klinikken, men gik selvstændig på klinikken først i september 2017.

Karen Bolette havde selv prøvet alternativ behandling og fik inspiration den vej fra. Hun tog i 2012 sit første kursus inden for reiki healing , og derefter kørte det bare derudaf. 

Jeg var nok på vej ud i det her i mange år - uden at vide det - men jeg tænkte ikke nødvendigvis, at det var det, jeg skulle. Det kom stille og roligt, og jeg blev bare enormt nysgerrig på at komme ind i det her univers. Jeg syntes, at det var helt vildt, hvis jeg kunne hjælpe så mange.

Og det var nok også Karen Bolettes interesse for alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes, som gjorde, at hun er i dag er alternativ behandler.


Jeg kunne godt lide, at den alternative behandling ikke kan måles og vejes, men jeg kan også godt lide det, der kan måles og vejes. Jeg synes, at det er to gode ting, hvor der er noget konkret, men også noget knapt så konkret. Det vejer hinanden godt op for mig.

I sine mange uddannelsesforløb er Karen Bolette blevet introduceret for forskellige terapiformer og har selv udvalgt dem, som hun i dag fokuserer på i klinikken.

Kranio Sakral-terapien kom med min massøruddannelse, som jeg tog i Vejle, og jeg tænkte, at det skal jeg have med. Derudover var der jo dybdegående massage og cupping massage, som jeg også tilbyder mine klienter.

Kranio Sakral-terapi er især blevet taget rigtig godt imod af Karen Bolettes klienter, fordi terapiformen tilbydes både til voksne, men også til nyfødte og børn.

Jeg har rigtig mange babyer i min klinik og synes, at det er så dejligt at hjælpe både dem og forældrene. Jeg ved godt, hvor hårdt det er, når de ikke vil sove. At blive født kan være en ret voldsom begivenhed, og de kan ikke falde til ro, hvis de har ondt et sted.

Behandlingen til babyer arbejder med at rette op på skævheder i den lille krop, hvor Karen Bolette påvirker Kranio Sakral-systemet.

Det er egentlig små justeringer og rettelser samt at lave lidt teknikker ved maven for at få ro på den. De vigtige nerver til maven kan ofte være spændt, så babyen har ondt.


Og Karen Bolette synes virkelig, at det er dejligt at kunne hjælpe familierne, så det bliver en lille smule nemmere for forældrene. 

Det er fantastisk med babyerne i klinikken - og at kunne hjælpe dem. Der kommer mere ro over familierne. Det tager nemlig lidt af glæden og hyggen ved at få en baby, hvis baby udelukkende er ked af det. Det er skønt at høre, når folk melder tilbage, at terapien har hjulpet.

Denne glæde kommer virkelig også til udtryk, når Karen Bolette snakker om sin klinik. For hun føler inderligt, at hun gør en forskel.

Jeg bliver bare glad. Glad for at gøre en forskel i mange menneskers liv, som egentlig har ladet sig nøjes. Mange går rundt med smerter her og der, som begrænser dem, og at man kan hjælpe dem af med smerterne,er det hele værd.

Karen Bolette Pedersen har sin klinik på Drewsensvej, hvor hun hver dag glæder sig til at møde på arbejde. Du kan læse mere om Karen Bolette og behandlingerne på hendes hjemmeside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Helse Universet / Karen Bolette Pedersen
False {
}