Kent Nielsen: 'Vi kan gøre det rigtig svært for dem'

Kent Nielsen (Foto: Silkeborg IF)
Profilbillede

Af: Silkeborg IF

SIFs cheftræner Kent Nielsen glæder sig til søndagens tvekamp mod FC Midtjylland fra Vestjylland, hvor JYSK park danner rammen for et brag af et lokalopgør.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til et spændende lokalbrag, hvor de vestjyske lokalrivaler fra heden skal bydes op til dans i det ægte Midtjylland.

– Det er klart, at FC Midtjylland er en topklub med rigtig mange dygtige spillere, der har store individuelle kvaliteter og som kan afgøre fodboldkampe. Vi har den fornødne respekt for dem, og de kommer utvivlsomt med stor fart og aggressivitet i presset, og de vil også gerne true på deres standardsituationer.

– Men vi har også våben, der kan true den anden vej, og hvis vi rammer vores topniveau som hold, kan vi gøre det rigtig svært for dem. Vi skal spille med dem og ikke slås med dem, lyder det fra Kent Nielsen, der fortsætter.

– Selvfølgelig bliver det vanskeligt, men selvfølgelig har vi en chance. I det omvendte opgør tidligt i sæsonen havde vi et håb om at få noget med – denne gang har vi også en klar tro på det, for vi har bygget gevaldigt på siden da og vist gentagne gange, at vi kan udfordre selv de bedste.

– Mod de bedste har vores spillere og vores hold vist en evne til at løfte sig – det så vi også i den seneste hjemmekamp mod Brøndby, hvor vi desværre ikke fik udnyttet vores overtag. Men vi spillede vel nok vores bedste kamp i hele sæsonen, og det er den samme spillemæssige indsats, vi skal finde frem i søndagens kamp.

– Vi håber også på en stor opbakning fra lægterne, for den her kamp kræver utvivlsomt en stor kollektiv indsats fra alle, og de sidste procenter fra fansene kan vi helt sikkert godt bruge, slutter cheftræneren.

Kilde: Silkeborg IF
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.