Køb eller sælg på online auktion

Profilbillede
dato

Hvis du går og mangler et produkt eller genstand, eller du har nogle ting liggende, som du ikke anvender længere, så kan du købe eller sælge produkter og genstande på online auktion.

Auktion er et gammelt koncept som stadig lever online, hvor alle kan sælge og købe genstande og produkter på auktion. Oftest kan du spare penge på dine køb, når du byder på produkter til en fordelagtig pris. Skal du sælge, så kan du tjene på produkter, som du ellers bare har liggende derhjemme.

Sådan foregår en online auktion

Online auktioner følger samme koncept som fysiske auktioner, men uden at du skal møde op nogle steder. Alle kan sætte produkter og genstande til salg, og alle vil blive fastsat til en bestemt startpris. Herefter starter en budrunde som har en slutdato og tidspunkt for. Mens budrunden er i gang, kan alle byde på produktet. Hvem end der har budt højest, når budrunden slutter, kan købe produktet til den budte pris.

Ved en online auktion har du frihed til at deltage i så mange auktioner, som du ønsker, og der er ingen begrænsninger for, hvor mange produkter, du kan byde på. Vær dog opmærksom på, at hvis du budt det højeste beløb, når en budrunde afsluttes, så skal du betale for produktet.

Simpelt at oprette køber- eller sælger profil

Når du vil købe eller sælge på auktion, så kan du nemt og hurtigt komme i gang. Du kan oprette en profil online som enten køber eller sælger.

Som køber kan du herefter få adgang til alle igangværende og fremtidige budrunder. Du kan orientere dig om alle produkter på auktion via en oversigt over kategorier, hvori du kan finde et hav af forskellige ting og produkter til salg.

Som sælger kan du oprette et opslag til auktion. Du skal tilkendegive en beskrivelse af dit produkt, heri om det er brugt eller nyt, samt nogle billeder af produktet. I samarbejde med Campen Auktioner bliver dine produkter fastsat til en startpris, og herefter skal du ikke gøre andet end at vente og se, hvordan auktionen for dine produkter går.

Følg med og hold dig opdateret

På grund af det online format kan du som køber eller sælger hele tiden følge med i udviklingen af alle relevante auktioner. Dermed kan du holde øje med dine bud og salg, samt indsende højere bud, så du hele tiden er aktiv i løbet af budrunden.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen