Kom med til dialogmøde om et mere rummeligt arbejdsmarked

(Foto: Silkeborg Kommune)

Tirsdag 9. maj 2023 holder vi endnu engang et dialogmøde om det rummelige arbejdsmarked. Kom med og mød andre virksomheder, når vi sammen sætter fokus på fastholdelse.

Det var en stor succes, da vi sidste år holdt dialogmøde om rummelighed. 27 virksomheder deltog, nysgerrigheden var stor og mange efterspurgte flere møder. Vi indbyder derfor igen til dialogmøde – denne gang med fokus på fastholdelse af medarbejdere med skånebehov.

Efter år med opsving, og hvor endnu flere er kommet i beskæftigelse, kigger vi nu ind i en afmatning af økonomien. Vi ønsker derfor at sætte fokus på, hvordan vi sammen kan understøtte, at gode medarbejdere, som nok har nedsat arbejdsevne, men stadig kan bidrage, har størst mulighed for at blive i job – til gavn for både virksomheden og medarbejderen.

Kom og hør erfaringer fra lokale virksomheder, der på forskellig vis gør en indsats for at fastholde deres medarbejdere, og deltag i en spændende dialog om, hvordan vi sammen kan arbejde for et rummeligt arbejdsmarked i Silkeborg Kommune.

Program

  • Velkomst v/ borgmester Helle Gade
  • Hvorfor rummelighed og fastholdelse af medarbejdere? v/ Henning Mortensen A/S
  • Ansatte med nedsat arbejdsevne v/ UBBE Rådgivende Ingeniører
  • Pause
  • Fastholdelse af medarbejdere - brug dit jobcenter v/ Jobcenter Silkeborg
  • Erfaringsudveksling og dialog
  • Præsentation af kommunens rummelighedsstrategi v/ formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Dorthe Jensen
  • Afslutning og efterfølgende fælles spisning

Tid og sted
Dialogmødet afholdes tirsdag 9. maj 2023 kl. 16.00-18.30 hos Henning Mortensen A/S, Lillehøjvej 38, Silkeborg.

Tilmelding
Tilmeld dig på beskaeftigelsesafdelingen@silkeborg.dk senest 27. april. Af hensyn til planlægningen bedes du ved tilmelding oplyse antallet af deltagere fra din virksomhed og om I ønsker at være med til fælles spisning kl. 18.30. 

Mere information
Har du spørgsmål til dialogmødet - eller vil du bare gerne vide mere om at ansætte medarbejdere på fleksible vilkår - kan du kontakte Jobcenter Silkeborgs erhvervshotline på 89705757. 

Vi glæder os til at se dig! 


https://silkeborg.dk/Erhverv/Nyheder-Erhverv/Sammen-om-Silkeborg-inviterer-til-dialogmoede-2023
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.