Kom og oplev Eriksborg

Silkeborg kommune

Silkeborgs nye bydel Eriksborg er ved at tage form, og der er spændende planer for både bydelscentret og de rekreative områder. Derfor inviterer Silkeborg kommune til infomøde om Eriksborg onsdag den 31. maj, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage.

Infomødet starter kl. 16.30 på Nebelgårdsvej 12, hvor man vil blive taget med på en tur i området via den nye sti ”Eriksborgruten”. Turen er ca. 2,5 km lang, så det er vigtigt at huske egnet fodtøj. Der vil også være hyggelige aktiviteter for børnene, hvis ben ikke rækker til at gå turen.

Efter turen vil der være aftensmad kl. 17.30, hvor man kan møde andre interesserede og få en snak om planerne for bydelscentret og de rekreative områder. Der vil også være mulighed for at komme med input og idéer til, hvordan man kan skabe fede rekreative områder og spændende aktiviteter i det kommende bydelscenter.

Infomødet slutter kl. 18.30, hvor man kan tage hjem med masser af inspiration og viden om Eriksborgs udvikling. Det er vigtigt at tilmelde sig senest den 23. maj, så kommunen kan sørge for tilstrækkelig forplejning til alle deltagere. Man skal også skrive, hvor mange børn og voksne der deltager.

Eriksborg er en spændende ny bydel i Silkeborg, og det er vigtigt at få alle interesserede med på råd omkring udviklingen af området. Infomødet er en god mulighed for at få en snak med andre borgere og kommunen om, hvordan man kan skabe en attraktiv og bæredygtig bydel med masser af muligheder for rekreation og aktiviteter.

Så tag familien eller naboen med og vær med til at forme fremtidens Eriksborg.

Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.