Kom til Åbent hus på en indflytningsklar og rummelig villa på Ligustervej

Ligustervej 9, 8600 Silkeborg
dato

Adresse: Ligustervej 9, 8600 Silkeborg
Pris: 3.395.000 kr.

Se boligen her, og tilmeld dig Åbent Hus

Kom til Åbent hus på Ligustervej 9 i Silkeborg. Det vil være muligt at tilmelde sig Åbent hus, og man kan vælge det tidspunkt mellem 9-17, der passer bedst.

Drømmer du om en stor villa med plads til hele familien både ude og inde? Så er boligen her noget for dig.

Sælger har i sin ejertid renoveret boligen med blandt andet køkken, gulve, efterisolering af loftet samt fået installeret fjernvarme, brændeovn og solceller, hvorfor energien er i top.


Boligens hjerte er helt klart det store køkken i åben forbindelse med stuen, hvor der er plads til at invitere venner og familie til middag. Du får i stueplan 3 rigtig gode værelser samt et stort multirum, hvor du kan udleve din hobby, børnene kan tumle eller du kan dele rummet op og få to gode værelser.

Herudover der er stort badeværelse og bryggers. I kælderen er der 2 gode disponible rum, badeværelse samt et rigtig godt værksted med masser af skabs- og bordplads.

Den store grund omkranser boligen og tilbyder en velplejet have med grønne områder, træer og buske. I haven er der masser af plads til leg, afslapning og uden­dør­sak­ti­vi­te­ter.


Har du grønne fingre kan du udfolde dig i drivhuset. Boligen har gode ter­ras­se­for­hold, hvor sol og skygge kan nydes efter behov.

Beliggenheden på Ligustervej giver nem adgang til dig der elsker naturen med de om­kring­lig­gen­de skovområder og søer.

Herudover kommer du til at bo tæt på skole indkøb og offentlig transport. Ligeledes er der heller ikke langt til motorvejen mod Århus og Herning.

Boligens areal: 210 m2
Rum/værelser: 4/3
Grundareal: 1.094 m2
Ejerudgift i måneden: 1.991