Kom trygt og godt fra start i din graviditet med hjertevarme Hjertelyd

Foto: Hjertelyd - scanningsklinik for gravide.
Profilbillede
dato

Hjertelyd skaber tryghed med unikke scanninger

Hjertelyd, en dedikeret klinik specialiseret i graviditetsscanninger, står klar til at skabe uforglemmelige øjeblikke for kommende forældre. Uanset om man søger tryghed, ønsker at følge nøje med i barnets udvikling, eller blot er nysgerrig efter kønnet, tilbyder Hjertelyd professionelle scanninger i 2D, 3D og 4D.

Scanning, hvor hele familien kan være med
Når man træder ind i klinikken, mødes man af de erfarne medarbejdere, klinikejer Helle, der holder åbent 5 dage om ugen, og Sascha, der er timeansat og ellers arbejder som sonograf i Region Midt. Begge er de dedikerede til at skabe en behagelig oplevelse for alle gravide par.

At man som gravid har forskellige behov og måske bekymringer, har Helle stor forståelse for. 18 års erfaring med ultralyd og mange samtaler med kommende forældre viser, at scanninger udover de 2 aftaler på sygehuset, ofte er med til at tæmme bekymringer og gøre glæden i ventetiden større. At se sit lille ufødte barns bevægelser på skærmen er betryggende og rørende.

Derfor tilbyder de ikke kun et udvalg af printede billeder til scanningen, men giver også mulighed for at modtage alle billeder og filmklip, så de kan ses igen og igen derhjemme.

Hos Hjertelyd kan du allerede blevet scannet fra uge 6, og så kan du blive scannet lige så mange gange som du har lyst.


Eksempel på en 3D/4D scanning // Foto: Hjertelyd

Når juletiden nærmer sig
Nu, da juletiden nærmer sig, oplever Hjertelyd en stigende efterspørgsel, især i dagene op til juleaften. Mange ønsker at dele den glædelige nyhed om et kommende familiemedlem eller vise barnets udvikling og køn frem, under familiens samling i helligdagene. Derfor opfordrer Hjertelyd alle interesserede til at være ude i god tid, hvis de ønsker at booke en scanning i den travle periode.

Besøg Hjertelyds Facebookside og hjemmeside for mere information, eller kig forbi på deres nye adresse på Ellehammersvej 4 i Ikast.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen