Kommunen hylder vores fællesskaber i hele september

Steen Vindum klipper snoren (Foto: Silkeborg Kommune)
Profilbillede

Fra 1.-30. september hyldes alle de skønne og stærke fællesskaber i Silkeborg Kommune.

Det gør vi med Fællesskabsstafetten, der hver dag i september bliver båret rundt mellem forskellige fællesskaber i hele kommunen. Stafetstaven skal bl.a. på tur med spejdere, skoleklasser, børnehavebørn, plejecentre, fodboldhold og cykelfællesskaber. 

Med Fællesskabsstafetten vil vi vise, hvor mange fantastiske fællesskaber, der findes i vores lokalområder. Og vi vil inspirere hinanden til at skabe endnu stærkere og flere fællesskaber.

Torsdag 1. september sendte vi Fællesskabsstafetten afsted på sin første tur fra Skægkærskolen. Steen Vindum, formand for Sundheds- og nærhedsudvalget, klippede startsnoren over og sendte stafetten afsted på sin første tur. Det blev til en cykeltur gennem Sejling, Esbstrup og Nisset inden den ankom til Lemming.  

Fællesskabsstafetten kulminerer i Frivillig Fredag 30. september 2022, hvor stafetstaven bæres i mål på Silkeborg Højskole kl. 12.00. Det sker til tonerne af fællessang, debat om frivillighedens rolle i vores samfund og uddeling af årets frivilligpris.

Initiativtager til Fællesskabsstafetten er Frivilligcenter Silkeborg, som arrangerer stafetten i samarbejde med de enkelte lokalområder, DGI og Silkeborg Kommune.

Kilde: Silkeborg Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.