Lærer barselsvikariat til modtagerklasse på Sølystskolen

Profilbillede

Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, der hver dag arbejder for, at børn og unge med særlige behov opnår god læring, trivsel og udvikling?

Sølystskolen søger en lærer til fuldtids barselsvikariat til vores modtagerklasser og grundskolen.

Sølystskolen er en skole med omkring 700 elever. Modtagerklasserne er normeret til 36 elever fordelt i 3 klasser.

Arbejdet på skolen er præget af høj faglighed og engagement samt godt kollegaskab. Vi søger en barselsvikarlærer, som kan se sig selv på en skole med høje ambitioner og et mangfoldigt elevgrundlag.

I arbejdet tager vi udgangspunkt i den systemisk, anerkendende tilgang, som er beskrevet i Silkeborg Kommunes Mindset for Inklusion. Det er vigtigt for os, at vores fokus ligger på muligheder og på den udvikling, vi gerne vil opnå. Vi er optaget af det, der lykkes, og vi er opmærksomme på at italesætte børnenes udfordringer på en anerkendende og konstruktiv måde.

Vi søger en kollega, der brænder for elevernes faglige og sociale udvikling. Vi søger en der har lyst og energi til at involvere sig i eleverne og deres forældre og derved skabe gode relationer.

Vi ønsker en lærer der vil arbejde på en skole, hvor vi prioriterer samarbejdet. Samarbejdet i modtagerklasseteamet prioriteres, men også samarbejdet med lærerne i almenklasserne prioriterer vi højt, for at sikre den bedste udslusning af modtageelever.

Stillingen indebærer primært undervisning af elever i modtageklasser. Men der vil også være undervisningsopgaver i vores almene klasser. Du skal primært kunne varetage fagene matematik og engelsk.

Vi søger en lærer med:
•    Kendskab til og erfaring med målgruppen 
•    Gode relationelle kompetencer
•    Iderigdom, gå på mod og evner til at planlægge, gennemføre og evaluere relevante læringsaktiviteter
•    Evne til at arbejde med børnene på en rummelig og anerkendende måde
•    Fleksibilitet, gode samarbejdsevner og stort engagement

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 1. september 2023 eller snarest derefter.

Læs mere om os på skolens hjemmeside på https://soelystskolen.aula.dk/ 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte skoleleder Helle Vammen på tlf. 2253 1538 eller pædagogisk leder Rene Hamann-Boeriths på tlf. 6051 5551.
Kom gerne på besøg og se skolen.
 
Vi indkalder kandidater til samtaler løbende, og afslutter processen, når den rette er fundet.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Sølystskolen er en skole med lyst til udvikling beliggende i Silkeborgs tættest befolkede bydel, Alderslyst, tæt ved byens søer og kulturelle tilbud. Skolen består af en almendel med en grundskole (0. – 5. årg.), udskoling med idrætsklasser (6. – 9. årgang). Derudover er der på skolen modtagelsesklasser og inklusionscenter for børn med svære generelle indlæringsvanskeligheder. Der er samlet over 700 elever på skolen med forskellige forudsætninger, men med lyst til at blive så dygtige som muligt. Sølystskolen er en skole for alle distriktets børn, uanset social, kulturel eller etnisk baggrund. Det er vores vision, at skolen skal være en faglig og pædagogisk spydspids, hvor fagligheden er i top og alle elever bliver klædt på til en ungdomsuddannelse. Sølystskolen er landskendt for sit fokuserede arbejde med udvikling af sprog i fagene.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Silkeborg Kommune, Gran Allé 20, 8600 Silkeborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-07-2023

Ved skriftlig henvendelse: https://silkeborg.career.emply.com/ad/laerer-barselsvikariat-til-modtagerklasse-pa-solystskolen/mdfmdh/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841541

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet