Line og Bent greb muligheden og blev selvstændige - Nu lever de af at sælge pandekager

Personalet hos Pandekagekroen til Kandis-koncert i Romalt, hvor der var omkring 350 mennesker (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I fem år har Line og Bent Nielsen drevet Pandekagekroen, hvor alverdens retter bestående af pandekager, bliver langet ud til forventningsfulde gæster. I denne artikel får du et yderligere indblik i deres hverdag, samt hvad du kan forvente fremover.

Line og Bent Nielsen har siden 2018 været de stolte ejere af Pandekagekroen i Viborg. De købte stedet, fordi de ønskede at være selvstændige sammen.

“Vi endte med at købe Pandekagekroen, da Line tidligere har haft et cafeteria og vi ønskede at blive selvstændige sammen,” fortæller Bent.

Parret er glade for hverdagen på kroen, og de nyder den store variation i det daglige arbejde:

“Det er selvfølgelig sammenholdet, og de forskellige udfordringer vi har på Pandekagekroen, der gør dagene spændende. Ikke to dage er ens,” understreger Line med et smil på læben.

Udvidelse skal give flere arrangementer
Kroen serverer alle slags pandekager, og man kan både bestille frokost, aftensmad og dessert. Bent og Line forklarer, at de som ejere af spisesteder - naturligvis - har stor indflydelse på den daglige drift af Pandekagekroen:

“Line står for den daglige drift i køkkenet, og laver alle vores ingredienser selv fra bunden. Hun laver forretter, hovedretter og desserter til gæsterne. Derudover sørger hun for vagtplaner og løn. Jeg står for selve restauranten og servering. Dertil har jeg også ansvar for varebestilling, regnskab og arrangementer med 'mad ud af huset'”, forklarer Bent Nielsen.

I de fem år Line og Bent har haft Pandekagekroen, er restauranten løbende blevet renoveret. Man har fået nye møbler, fået malet og lavet nyt bar-område. Der er derfor mange højdepunkter at se tilbage på, men især en beslutning, er de glade for:

“Sidste år i 2022 nåede vi en milepæl og skulle tage en beslutning, om vi skulle udvide og blive større, eller om vi skulle holde os, til det vi har. Vi valgte at udvide, for at kunne følge med til alle de arrangementer der kommer ind hver dag, så vi nu har et køkken mere, der skal lave mad til vores selskaber ud af huset.”

De er gået fra en enkelt firmabil til i dag at have seks firmabiler, samt to foodtrailers. De startede to fuldtidsansatte, og i dag er de fire fuldtidsansatte, en enkelt deltidsansat og omkring 20 mand i alt.

Du finder meget mere om Pandekagekroen på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Pandekagekroen på adressen Fallevej 1 i 8800 Viborg.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Pandekagekroen