LokalBolig Silkeborg: Det handler om passion

Foto: Thomas Egholm.
Profilbillede
Mark Sinclair Fleeton

Engagementet og aktivitetsniveauet er højt i LokalBolig Silkeborg.
Det kommer ikke mindst til udtryk gennem forretningens daglige leder, 42-årige Thomas Egholm, der har haft ansvaret for området siden 1. juni. 

Det viser sig også gennem forretningens syv kerneværdier: Pålidelig, Ansvarlig, Selvstændig, Solidarisk, Initiativrig, Ordentlig og Nærværende.

”Forbogstaverne i vores kerneværdier danner ordet passion,” forklarer Thomas Egholm

”Det er den oplevelse vi er ude efter, at du får som kunde i LokalBolig. Vi har ligefrem et slogan, der hedder ”Boligsalg med Passion” – naturligvis bygget på kerneværdierne.” 

Det høje aktivitetsniveau skaber resultater og der er adskillige tiltag på vej.

”LokalBolig er i gang i Silkeborg, men det, der er allermest spændende, er vores butik, som kommer indenfor nærmeste fremtid,” fortæller ejendomsmægleren. 

Thomas er ambitiøs og særligt, når det gælder hans forretning. Det er også en af grundene til, at han er ejendomsmægler i LokalBolig.

”Jeg mener, at LokalBolig sætter overliggeren væsentlig højere end de fleste, når det kommer til markedsføring. Vi har en meget attraktiv fotopakke med et stort indhold, heriblandt markedets bedste fotokvalitet, en superlækker SoMe film, VR-Rundtur i ejendommen og professionel tekstforfatter.”

Samtidigt giver det ham et job, som han selv er glad for at møde ind på hver dag.

”Min hverdag er meget varieret, hvilket også er det, jeg nyder.
Der kan være vurderinger for Handelsbanken som vi arbejder sammen med, eller salgsvurderinger og fremvisninger.”

“For nuværende fylder Søtorvet, projektet ved Kvickly, meget. Vi er i gang med etape to efter at første etape gik rigtig godt og nu er der kun enkelte lejligheder tilbage i de tre tårne,”tilføjer han. 

Men som daglig leder af LokalBolig Silkeborg, handler det for ham mere om, at medarbejderne har en god arbejdsplads og, at de sammen er i gang med at skabe noget nyt. Derfor er spørgsmålet om, hvad der gør LokalBolig Silkeborg til en god arbejdsplads heller ikke helt let for ham at svare på, selvom han ikke er i tvivl om retningen.

”Den er lidt svær at svare på, vi er jo kun lige på vej i gang og jeg er selv daglig leder, så skal jo gerne gøre mit for at det bliver en god arbejdsplads for de øvrige folk.
Mit ideal en flad ledelsesform, hvor der er plads til alles meninger og holdninger, ingen er vigtigere end andre og tingene skal skabes som en holdindsats.”

Det er udvikling, Thomas Egholm han stræber efter at opnå. 
Det gælder både den enkelte medarbejders personlige forbedring, såvel som det gode salg. 

”Oplevelsen af at gøre en forskel, driver mig. Når jeg hjælper en boligsælger med at komme videre til næste step i sin tilværelse, suset i kroppen, når det lykkes og der gerne skulle være både en glad køber og sælger. 

Det motiverer mig helt vildt,” siger Thomas Egholm.

Læs mere om LokalBolig Silkeborg her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Thomas Egholm // LokalBolig Silkeborg
Flere artikler