LokalBolig Silkeborg står for boligsalg med passion: “Altid været en drøm at åbne en ny butik i Silkeborg“

Teamet hos LokalBolig Silkeborg. Fra venstre: Indehaver René Chrom Nielsen, Rasmus Guldhammer Schmidt og Stefan Remme Nielsen (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I 2022 gjorde LokalBolig Silkeborg sit indtog i byen, på Søtorvet, og har siden da haft succes med at sælge og udleje boliger i det smukke Søhøjland.

Rasmus Guldhammer Schmidt, der står for salg og vurdering, er begejstret over muligheden for at betjene boligmarkedet i Silkeborg. Med et stigende antal tilflyttere fra større byer som Aarhus er der stor efterspørgsel på boliger i området.

Det har altid været en drøm for LokalBolig-kæden at åbne en butik i Silkeborg, fortæller Rasmus:

“Silkeborg er en by i stor vækst og mange nye tilflyttere fra større byer såsom Aarhus. Det har altid været en drøm at åbne en ny butik i Silkeborg, som har så flotte omgivelser og en fed atmosfære. Vi har samarbejde med to LokalBolig fra Aarhus, som giver store synergier og fordele. Et stort og meget bredere køberkartotek.”

En fantastisk modtagelse i Silkeborg
I løbet af det seneste år har LokalBolig Silkeborg oplevet en betydelig vækst. Det har været vigtigt for dem at øge deres kendskab hos indbyggerne i Silkeborg og skabe tillid og tryghed omkring boligsalg og udlejning.

“Vi har været i en vækstperiode, hvor det handler om at få øget vores kendskabsgrad hos indbyggerne i Silkeborg.”

“Vi er så glade for den modtagelse siden vi åbnede butikken som vi har fået fra alle vores glade kunder. Boligsalg er en stor mundfuld for mange, og vi vil altid give tryghed og sikre rammer i den forbindelse,” understreger Rasmus med et smil.

PASSION er det store nøgleord
Som en del af LokalBolig-kæden bygger LokalBolig Silkeborg deres forretning på syv kerneværdier: Pålidelig, Ansvarlig, Selvstændig, Solidarisk, Initiativrig, Ordentlig, og Nærværende.

Disse værdier udgør ordet "PASSION", og det er netop det, som skal være kundernes oplevelse, når de samarbejder med LokalBolig Silkeborg.

“Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab. Den måde vi lykkes på er, at vores løsninger er tilpasset kundens behov. Kunden mærker vores passion for boligsalg, og vi vil gøre alting lidt bedre end forventet,” siger Rasmus og fortsætter:

“Vi står klar til at hjælpe når kunden er klar til at tage næste skridt i livet. Vi tilbyder et meget konkurrencedygtigt salær, hvor vi med et stort lokalkendskab kan give kunderne en faglig kompetent dialog, hvor vi altid møder kunderne i øjenhøjde.”

LokalBolig Silkeborg tilbyder salg af alle boligtyper og udlejning af lejligheder på Søtorvet og Ørnsøhaven (Herningvej).

De tilbyder også en gratis salgsvurdering til alle, der ønsker at sælge deres bolig. Et vigtigt samarbejde for LokalBolig Silkeborg er deres partnerskab med Jyske Bank, hvilket sikrer en problemfri finansiering for deres kunder.

Du finder meget mere om LokalBolig Silkeborg på deres hjemmeside, og kan følge med i forskellige boliger der er til salg på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: LokalBolig Silkeborg ApS