Lys i mørket i Gladkunst

Foto: Privat // Galleri Gladkunst byder velkommen .
Profilbillede
dato

I den mørke tid lyser vinduerne op i Gladkunst, Vestergade 81 C. Det gamle hus er lidt som et levn fra gamle dage som fra en eventyrfortælling.

Ingen ved helt hvad fremtiden bringer, heller ikke for det gamle hus.
Byer er foranderlige, og en dag er huset ikke længere.

Huset var oprindeligt et af de første hospitaler i Silkeborg, en tid Frivilligheds hus og har rummet mange andre formål.
Nu hjemsted for Gladkunst – et hus for Miriam Glads magiske kunst, naturbilleder og fantasifulde skulpturer. I høj grad en oplevelse og også et sted, hvor det er muligt at finde en unik julegave.

Der er gode tilbud lige nu og et stort udvalg af unika – tuschmalerier og oliemalerier.
Her kan du finde billeder med en levende streg og liv i farverne - livoverskud og højtvibrerende energi hentet fra naturen og sjælens univers. Originalt, ægte, set og sanset. 

Måske glemmer du tidens udfordringer, mens du går rundt i det gamle hus. For ikke alt er tungt, mørkt og uhyggeligt, selvom tiden lige nu byder på drama.

I galleri Gladkunst er der gylden glæde, og Miriam byder gerne på en kop kaffe eller te og fortæller om sin fascination af livet og naturen set gennem en kunstners øjne.

Holder du af naturen ved Silkeborg, genkender du måske et træ og en sø. Naturen er også foranderlig. I Miriams kunst kommer skiftende årstider til udtryk.

Men det uforanderlige er også at finde i mange af billederne – for eksempel kraften, der er i bølgerne, som altid vil slå imod kysterne, vinden, som altid vil være vind uanset, om den lægger sig eller tager til i styrke, naturens elementer og vitalitet, samt naturvæsner, engle, og andet fra den usynlige verden, som vi måske lige netop aner af og til som energi. 


Foto: Miriam Glad // Èt af kunstværkerne, du kan opleve i galleriet 

Miriam oplever selv et behov for at søge det uforanderlige i en meget foranderlig tid. 

Hun finder ind i roen og troen på livets essens, at der er noget større end menneskelige begrænsninger, virus, pengenes magt, følelsers og tankers afmagt.
Der er meget lys tilstede i malerierne.

Miriam har meget på hjerte med sin kunst. Hendes ønske er, at billederne bliver mødt med åbne sanser, og man bliver nysgerrig og selv digter med. Miriam ønsker at lave billeder man aldrig bliver helt færdig med at kigge på.

Se mere på hjemmesiden her eller besøg webshoppen

Galleriet er åben tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 13 - 17 og lørdag klokken 11 - 14. 

Med kærlig glæde, Miriam Glad

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Gladkunst // Miriam Glad
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.