Malerfirmaet med et halvt århundrede på bagen

Foto: Jørn Andersen & Sønner .
Profilbillede
Stine Juul Christensen

Tilbage i 1972 blev et malerfirma etableret af Jørn Andersen og det eksisterede som et enkeltmandsfirma frem til 2003, hvor hans sønner Allan og Ole kom med – samtidig blev firmaet omdøbt til ’Malerfirmaet Jørn Andersen og Sønner ApS’.

Jørn Andersen trådte ud af firmaet i 2009, men hjælper af og til stadig med ved maleropgaver, hvis der er ekstra meget tryk på.
Siden da er der sket en tilføjelse i ejerkredsen, da Brian Vestergaard Sørensen købte en tredjedel af firmaet tilbage i 2017. 

Der er altså tre ejere af firmaet nu; Allan, Ole og Brian.
De tre har malerfirmaet sammen og derudover to Flügger farver butikker - én, som også ligger i Silkeborg og én i Randers. 

Firmaet bærer præg af mange års erfaring og sætter en ære i at tilbyde løsninger og resultater for deres kunder.
De har i mange år leveret kvalitetsløsninger til både private, erhverv og boligforeninger i Region Midtjylland.
Der lægges et stort fokus på gode og individuelle løsninger, som favner kundernes ønsker og gør, at resultatet stolt kan vises frem af kunderne, når opgaven er fuldført. 


Foto: Jørn Andersen & Sønner

 Ledelsen bag firmaet og de to butikker har hver deres områder, som de til dagligt fungerer indenfor. Allan står hovedsagligt for malerfirmaet, Ole står for butikken i Silkeborg, samt webshoppen og Brian spænder bredt og har et ben i hver lejr, både i butikken i Silkeborg og i malerfirmaet.

Allan, som er uddannet maler, er også uddannet som tøjmand og har tidligere arbejdet hos Toft og Lord Nelson. De erfaringer, som han har fra den uddannelse og branche drager han fortsat på, hvilket gør, at han er god til at spørge ind til og have forståelse for kundens ønsker og behov.

Malerfirmaet består, foruden Allan, af 12 malere, som alle er erfarne indenfor både inden- og udendørs malerarbejde, istandsættelse og facaderenovering.

Malerfirmaet tager gerne specialopgaver ind i form af dekorativ spartel og tapetsering. 
Opgaver der falder dem naturligt, da der også har webshoppen tapeteksperten.dk, der forhandler netop disse typer produkter.

Det er vigtigt for ledelsen, at have et erfarent og kompetent team, som fortsætter deres dygtiggørelse indenfor faget.
Derfor afholder ledelsen også kurser for de ansatte, hvor der blandt andet er fokus på male- og spartleteknikker samt tapetsering. 

Firmaet har blandt andet lavet dekorativt tapet til Ruths Hotel i Skagen, hvor en af skagensmalernes billede skulle op på væggen i form af tapet.

”Det var en spændende opgave og det, synes vi, er sjovt at lave. Der havde været en festival for skagensmalerne og i den forbindelse fik vi et godt tilbud på et af billederne, som vi derefter brugte til tapet på hotellet.
Det giver jo en hel anden stemning med sådan et maleri på væggen,” fortæller Ole. 


Foto: Jørn Andersen & Sønner

Der bliver altså sat en ære i enhver opgave, som firmaet tager imod og opgaven bliver udført med lige stor professionalitet hver gang, uanset omfanget af den.
Det er den samme gode oplevelse man får, om man kommer med en lille eller stor opgave og det er det, der kendetegner malerfirmaet.

”Vi vil gerne være anerkendt for god og professionel service. Vi sætter en stolthed i at udføre vores job ordentligt og det er vigtigt for os, at kunden får det bedste resultat,” siger Allan.

I malerfirmaet er der en god stemning blandt medarbejderne og trivsel er også et stort fokuspunkt for ejerne.
Det er vigtigt for de tre ejere, at medarbejderne har det godt sammen og er glade for at komme på arbejde og arbejde sammen i teamet. 

”Der er en god og fri tone i vores team på alle fronter – både i malerfirmaet og i butikkerne.
Vi er utroligt glade for vores medarbejdere og føler, at vi som virksomhed har et godt arbejdsmiljø, hvor der er god stemning og respekt blandt vores kolleger,” fortæller Ole. 


Foto: Jørn Andersen & Sønner

Ejerne drømmer om at udvide firmaet i Midt- og Østjylland med nogle ekstra Flügger butikker i fremtiden. Det er noget, som de tre ejere håber kan lade sig gøre, når vi alle kommer på den anden side af corona-pandemien. Indtil da ligger fokus fortsat på at levere gode resultater både i malerfirmaet og i butikkerne. 

Du kan læse mere om malerfirmaet og se deres tilbud og ydelser på hjemmesiden her eller tjekke deres Facebookside her!

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jørn Andersen & Sønner
Flere artikler