Medarbejder til servicekontraktafdeling i Nielsen Car Group

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos Nielsen Car Group brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Vi sælger hvert år mere end 10.000 nye og brugte biler fra vores 11 bilhuse i koncernen, og rigtig mange af de kunder tilkøber en service- eller tryghedsaftale hos os. I vores garanti- og servicekontrakt team håndterer vi de aftaler, og vi søger lige nu en dygtig og gerne erfaren servicekontraktbehandler til teamet.

I Nielsen Car Group har vi udviklet vores eget system til oprettelse af aftaler, og det er i det system, vi håndterer alle koncernens aftaler. Vi står blandt andet for at oprette, genberegne og lukke servicekontrakter, ligesom vi godkender det arbejde, der er udført på værkstedet.

Du skal være stærk analytisk, kan lide at arbejde med tal og kunne se dig selv i bilbranchen, men ellers er vi åbne for mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Arbejdsopgaverne bliver en kombination af følgende:

 • Oprettelse, genberegning og lukning af servicekontrakter
 • Godkendelse af værkstedsfaktura
 • Supportere kollegaer i servicekontrakt og tryghedsaftale
 • Optimering af processer og arbejdsgange
 • Ad hoc-opgaver
Vi sælger som sagt mange tusinde biler hvert år, og vi er autoriseret forhandler af Ford, Volvo, Renault, Dacia, Kia, Nissan og Mazda. Vores udvalg af nye og brugte biler spænder vidt, og der kan findes biler i alle prisklasser.

Hvem er du?

Vi ser gerne, at du har en relevant uddannelse indenfor administration og/eller værkstedsdrift. Det kan være, du har erfaring som kunderådgiver, værkfører eller tilsvarende og kender til reparationer af biler, således du kan godkende fakturaer på værkstedsarbejde og ved, hvorvidt det er indenfor rammerne af kundens aftale. Det vigtigste er dog, at du er analystisk stærk.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er serviceminded
 • Er smilende og udadvendt
 • Trives i en omskiftelig hverdag og kan prioritere under tidspres
 • Kan lide at arbejde med tal og se sammenhænge
 • Har gode IT-egenskaber
Vi tilbyder:

Som servicekontraktbehandler får du et spændende job i en koncern med stor vækst og store ambitioner, og vi går gerne forrest i branchen. Derudover tilbyder vi:

 • En plads i vores garanti- og servicekontrakt team med gode og kompetente kollegaer
 • Mulighed for at sætte eget præg på jobbet – vis os blot nogle resultater
 • Et godt og professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone
 • Løn efter kvalifikationer
 • Attraktiv pensions- og sundhedsordning
Stillingen er på fuld tid, og opstart er snarest muligt. Vi er en del af Nielsen Car Group-administrationen, som er beliggende i Danmarks største bilhus, Bilernes Hus i Silkeborg.

Nielsen Car Group ejer brands som Bjarne Nielsen, Bilernes Hus, Leasing.dk og Motorpoint, og vi er mere end 500 medarbejdere på tværs af landet. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Sådan søger du jobbet:

Finder du jobbet interessant, og kan du se dig selv i de ønskede kvalifikationer, skal du ikke tøve med at sende din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Søg stillingen”.

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat – så send din ansøgning samt øvrige relevante dokumenter hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte servicekontrakt- og garantiansvarlige Kenneth Lavrsen på tlf. 3078 3026 eller på mail kela@nielsencargroup.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bjarne Nielsen A/S - Herning Silkeborgvej, Silkeborgvej , 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006307

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet