MHP Zoneterapi flytter til nye lokaler: “Den nye klinik giver flere muligheder for fremtiden”

Indehaver & zoneterapeut Melanie Høj Porup fejre at klinikken flytter i nyt lokale d. 20/11 2023. (Foto: Malene Porup)
Profilbillede

Den erfarne zoneterapeut Melanie Høj Porup flytter sin klinik, MHP Zoneterapi, til et nyt og spændende sted. Den nye adresse bliver Bomholts Plads 7, og Melanie ser frem til at byde både eksisterende og nye klienter velkommen fra den 20. november 2023.

Melanie deler sin begejstring for den forestående flytning og understreger, at hun ønsker at gøre overgangen så glidende som muligt for sine klienter.

"Mit største fokus vil altid ligge hos mine klienter, derfor fokuserer jeg på at lave en flydende overgang med flytningen," siger hun.

Det betyder blandt andet, at klinikken ikke vil være lukket i forbindelse med flytningen.

“Jeg går og glæder mig til at flytte ind i mit nye lokale, på Bomholts Plads 7, i Silkeborg. Jeg har allerede inden jeg overtager lokalet, leget med hvordan jeg skal indrette mig. Efter planen er jeg klar til at slå dørene op, i den nye klinik den 20. november.”

Ny klinik, nye muligheder
Melanie fortæller, at det nye lokale ikke blot er et skift af adresse, men åbner også dørene for nye muligheder.

"Jeg fik tilbudt det nye lokale, som jeg syntes passer bedre til mig og min klinik. Den nye klinik giver flere muligheder for fremtiden af klinikken, både i forhold til at udvide med andre behandlingstyper, samt salg af produkter."

Den erfarne zoneterapeut ser frem til at tage imod klienter i det nye lokale, der stadig tilbyder gratis parkering, bekvemme busforbindelser og nem adgang til motorvejen.

Nye behandlinger i horisonten
Melanie Høj Porup afslører, at hun ikke blot ser fremad, men også planlægger at udvide behandlingsmulighederne.

"Jeg arbejder på at der fra årsskiftet, kommer endnu en behandlingstype på programmet. Det glæder jeg mig meget til at afsløre mere om, når tiden nærmer sig."

I de seneste seks måneder har et klippekort til 3 behandlinger med zoneterapi været et populært valg blandt Melanies klienter. Hun forklarer:

 "Det sidste halve år er 'bestseller-produktet' i klinikken, blevet mit klippekort til 3 behandlinger med zoneterapi. Det vil typisk være efter 2-3 behandlinger, man begynder at mærke den største forskel. Klippekortet giver derfor god mening, og giver mine klienter mulighed for at spare lidt på deres behandlingsforløb."

Fremover bliver det spændende at følge med i klinikkens flytning, som nu er tættere på midtbyen.

Du finder meget mere om MHP Zoneterapi på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: MHP ZONETERAPI