Mød Marianne der forener hverdag og højt humør hos CD Bolig

Foto: CD Bolig. Marianne Nørgaard
Profilbillede
dato

Marianne Nørgaard er en central figur i teamet hos CD Bolig. Hendes arbejdsopgaver spænder bredt og inkluderer alt fra salg og vurdering af ejendomme til oprettelse af ejendomme, indhentning af dokumenter, bestilling af rapporter, og fotografering. Hun er også ansvarlig for at lave købsaftaler, eftersalgsarbejde og skødeskrivning.

Mariannes engagement strækker sig også til de sociale medier, hvor hun laver historier om fremvisninger, overdragelser og mærkedage. Hun tror på vigtigheden af humor og sørger for, at alle får et smil på læben hver dag. Derudover hjælper hun sælgere med at navigere i den digitale verden, hvad enten det handler om indhentning af dokumenter eller digital signering.

En alsidig arbejdsdag
Marianne beskriver sine arbejdsdage, som meget varierede.

"En dag kan jeg komme tilbage fra en fremvisning, sætte mig ved skrivebordet og kontakte kommunen på mail eller telefon, lave en købsaftale klar, ringe til potentielle købere – og så kan jeg faktisk også finde på at lave kaffe," siger hun.

Hendes evne til at håndtere mange forskellige opgaver gør hende til en uvurderlig del af CD Bolig.

Passion for mæglerbranchen
Marianne har været i ejendomsmæglerbranchen i mere end 12 år.

"I 1995 var jeg med til at starte en mæglerbutik i Kjellerup. Da jeg ikke ville følge med chefen til Sjælland, fandt jeg vej til andre brancher. Min passion for boligbranchen har dog altid fulgt mig."

Et barselvikariat hos CD Bolig i 2019 ledte senere til, at hun i 2021 blev fastansat. Hun er ikke i tvivl om, at det var det rette valg.

Et stærkt team og gode oplevelser
Grunden til, at Marianne har valgt at arbejde hos CD Bolig, er ikke kun det gode humør, det er også det arbejdsomme miljø og det tætte samarbejde i teamet.

"Vi er kollegaer alle sammen. Søren og Lene tager også gerne udfordringerne og er med til at løse opgaverne. Der er ikke nogen, som er mere end andre. Derfor kan alle dække bord til møder og ikke mindst rydde af, også selvom vi ikke nødvendigvis selv har deltaget i mødet. Det er vigtigt for mig, at vi er et mindre team. Det er mere engageret og personligt," forklarer hun.


Foto: CD Bolig // Mæglerteamet

Humor og sjove øjeblikke
Marianne deler også nogle af de sjove øjeblikke, de har oplevet i teamet.

"Vi har mange sjove anekdoter. Nogle opstår, når vi optager vores personlige boligsalgsvideoer," siger hun.

Hun fortæller om en gang, hvor Søren stod med gummistøvlerne plantet i mulden og skulle fortælle på en sjov måde om sine gummistøvler, hvilket resulterede i at Søren helt uventet sagde: ”Vidste du at ejendomsmæglere bruger underbukser…”

En anden gang lånte Lene en golfvogn og kom næsten til at vælte rundt. Hvilket skabte stor latter, og mange klik på videoen efterfølgende – Og ejendommen blev hurtigt solgt.

Marianne Nørgaard bringer både professionalisme og glæde ind i sit arbejde hos CD Bolig. Hendes brede kompetencer, engagement og evne til at sprede godt humør gør hende til en værdsat kollega og en effektiv sælger.

Skal Marianne sælge din bolig?
Er du på udkig efter dedikation og erfarenhed til at sælge din bolig? Marianne Nørgaard hos CD Bolig er klar til at hjælpe dig! Book en gratis og uforpligtende salgsvurdering i dag og oplev, hvordan Mariannes ekspertise kan gøre en forskel for dit boligsalg.

Kom et skridt nærmere dit næste hjem: https://cdbolig.dk/salgsvurdering-silkeborg/

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: CD Bolig - Lene Bang & Søren Bregnhøj