Mød René Riemenschneider der driver den lokale virksomhed RR Fliserens

Foto: RR Fliserens. Virksomheden har specialiseret sig i at rense, tilbyde og imprægnere fliser. René håndterer alle aspekter af virksomheden selv, fra at rense fliser til at give tilbud og imprægnere.
Profilbillede
dato

René Riemenschneider er hjernen og drivkraften bag virksomheden RR Fliserens. Han er en algebehandler og isolatør, der har taget springet fra en birolle som leder for et weekendhold hos Hørkram til selvstændig virksomhedsejer på fuldtid.

Dette modige skift skete omkring årsskiftet for to år siden, efter at have ønsket at tjene lidt ekstra ved siden af sin faste stilling. René beskriver overgangen til fuldtids selvstændighed som en naturlig udvikling, der tillod ham ikke blot at forsørge sig selv, men også at implementere og afprøve alle sine ideer direkte i virksomheden.

Virksomheden har specialiseret sig i at rense, tilbyde og imprægnere fliser. René håndterer alle aspekter af virksomheden selv, fra at rense fliser til at give tilbud og imprægnere.


For nylig har han udvidet teamet ved at tage en praktikant ved navn Daniel ind via jobcenteret, en beslutning han beskriver som meget positiv.

Renés entusiasme for hvad han gør, skinner tydeligt igennem, når han beskriver det bedste ved sit arbejde: friheden til at afprøve 'skøre ideer' og se dem bære frugt.

Med to år i virksomheden - og i samme rolle - er René Riemenschneider et inspirerende eksempel på, hvordan passion og hårdt arbejde kan omsættes til succes.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: RR Fliserens