Morten er ægte Silkeborgenser

Kilde: GF Forsikring // Morten Seindal
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Forsikringsmanden Morten Seindal er født og opvokset i Silkeborg. Han bor her i dag med sin samlever og har i flere år arbejdet uden for byens grænser, men da muligheden bød sig valgte han en lokal arbejdsplads, hvor han kan se sine medlemmer i øjnene.

“Da jeg så, at jobbet hos GF blev ledigt her i byen, så var det ikke en stor overvejelse. At være lokal i branchen er meget anderledes end, hvad jeg ellers havde arbejdet med. Det betyder mere end, man lige går og tror, og det er for mig arbejdsmæssigt virkelig vigtigt.”

I starten handlede det dog mest om at minimere transporttiden til arbejde, som dengang slugte en del af Mortens fritid.

“Til at starte med var det fordi, man kunne cykle på arbejde. Senere fandt jeg ud af, at der er nogle andre værdier i at arbejde her. Jeg kan godt lide, at man støtter op om de lokale arbejdspladser, og at dem, man arbejder for, støtter lokalt. Det betyder meget for mig, fordi jeg er silkeborgenser, og det vil jeg altid være.”

Værdierne i at arbejde lokalt er dog ikke kun en fordel for Morten selv. Han mener nemlig, at GFs koncept giver flere og bedre muligheder for deres medlemmer.

“Det er meget vigtigt, at man kender byen, når man arbejder for det koncept, som GF har. Det er fuldstændig en del af jobbet at være lokal og en stor fordel for vores medlemmer, at de kan komme ind og se og i øjnene.”

For når man arbejder lokalt som Morten kan man ikke gemme sig for sine medlemmer bag en skærm.

“Jeg handler jo det samme sted som medlemmerne og kommer de samme steder, så jeg kan ikke løbe om hjørnerne med dem. På samme tid kan jeg snakke med, fordi jeg er ajour med, hvad der foregår her i byen. Det er relationsskabende, når man har det tilfælles, og det sætter jeg pris på i mit arbejde.”

For en mand fra Silkeborg - som Morten - er det vigtigt at være en del af en lokal virksomhed, som lægger fokus på deres medlemmer.

“Jeg kan godt lide, at vi er medlemsejet. Der er ingen aktionærer, der står og skal have penge, så vi kan lave gode priser, som passer til vores medlemmer. Det skaber frihed både for mig og for medlemmerne at være en del af et medlems venligt selskab.”

Som Morten selv kommer ind på, har GF Forsikring valgt at være en forening, som sætter fokus på deres medlemmer. Det har givet dem muligheden for at være en del af lokalsamfundet og give tilbage til de mennesker, som tegner forsikringer hos dem.

Du kan læse mere om GFs forsikringer på deres hjemmeside eller tage ned og få en snak med Morten og hans kollegaer på Borgergade 34.

Dette indhold er produceret af VORES Silkeborg i samarbejde med en annoncør. Den uafhængige redaktion har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler