Newzealandske Ryan McCarthy udlever sin drøm i Vores Fitness Silkeborg

Ryan McCarthy er medejer, direktør og personlig træner i Vores Fitness Silkeborg (Foto: Privat)
Profilbillede

I Vores Fitness Silkeborg er der både plads til at sludre over en kop kaffe og løfte tunge vægte – hvad enten du er nybegynder eller træningshaj, byder centeret dig velkommen.


Vores Fitness Silkeborg så dagens lys tilbage i 2018. Medejer, direktør og personlig træner Ryan McCarthy har været med fra start:

”Vores Fitness Silkeborg åbnede, da en uimodståelig mulighed bød sig for at opkøbe et komplet center med en god placering, masser af maskiner og eksisterende kunder,” fortæller Ryan McCarthy.

Det har altid været den helt store drøm for Ryan McCarthy at eje et fitnesscenter – han har da også en fortid som manager i et center i New Zealand – så da muligheden bød sig, greb han den.

Det er vigtigt for Ryan McCarthy, at centerets fysiske omgivelser er i orden.

”Vi ønsker at opretholde et højt rengøringsniveau, have en bred vifte af musik, så der er noget for enhver smag, og så har vi forskellige rum, så medlemmerne kan træne uforstyrret,” fortæller Ryan McCarthy.


Funktionelle område, hvor man kan se blandet maskiner og holdsalen på højrehånd (Foto: Vores Fitness Silkeborg)

En del af Trainaway

Vores Fitness Silkeborg ønsker at være fleksible og tilbyder derfor, at man som medlem kan træne gratis i andre centre, der er en del af Trainaway.

Trainaway er en app der forbinder fitnesscentre både nationalt og internationalt. Med appen er det altså muligt at træne gratis på ferien, hvad enten man er på weekendtur til København eller krydser Atlanten for at holde ferie i en af USA’s solskinsstater.

Ifølge Ryan McCarthy får medlemmerne meget for pengene – foruden muligheden for at boltre sig på mere end 1000 kvadratmeter, tilbyder Vores Fitness Silkeborg også professionelt udstyr og andre goder:

“Vi tilbyder personlig betjening, tre timer gratis parkering i centrum, holdtræning, sauna og et isbad til at nedkøle kroppen efter træning. Derudover får man som medlem også rene omgivelser, dejlig udsigt over Langsøen, og så har vi selvfølgelig også mulighed for at tilbyde personlig træning, hvor vi har nogle yderst velkvalificeret trænere, som har længere uddannelser,” fortæller Ryan McCarthy.

Han ønsker at gøre det klart, at Vores Fitness Silkeborg hilser alle medlemmer velkommen:

”Hos os behøver man ikke have et bestemt niveau for at føle sig tilpas. Vi har personale og udstyr, som kan møde dig og dine behov - om det er genoptræning, livsstilsændring eller noget helt tredje,” fortæller Ryan McCarthy.


Loungeområde, hvor medlemmerne nyder gratis te, kaffe, kakao og rundstykker (Foto: Vores Fitness Silkeborg)

God stemning over en kop kaffe

I Vores Fitness Silkeborg kan medlemmerne se frem til en gratis kop kaffe alle ugens dage, og som noget helt specielt, byder centeret også på gratis rundstykker hver fredag - en ting der ifølge Ryan McCarthy er med til at sætte gang i den gode stemning:

”Vi ønsker at skyde weekenden i gang ved at skabe en lun atmosfære, som opstår omkring noget så simpel som en kop kaffe og et rundstykke.”

De tætte relationer og den gode atmosfære er vigtig for Ryan McCarthy, og han tager sig derfor god tid til at snakke med de trænende medlemmer.

”Centeret bygger på gode kunderelationer. Vi er på fornavn med medlemmerne, og kender deres historier,” fortæller Ryan McCarthy og uddyber:

“Vi giver os god tid til at snakke med medlemmerne og derigennem opbygge en relation. Hos os er der en rolig og behagelig stemning, hvor man kan komme og starte dagen på en aktiv måde eller få afstresset efter en lang dag på arbejde, hvad enten man gør det på motionscyklen, i vægtrummet eller i vores sauna.”


Cardiomaskiner med udsigt over Langsøen (Foto: Vores Fitness Silkeborg)

En del af et større fællesskab.

Det er vigtigt for Ryan McCarthy, at centerets medlemmer får en god oplevelse og føler sig velkomne

”Vores vision har altid været at skabe et fitnesscenter, hvor alle føler sig trygge og tilpasse og går herfra med en fornyet energi,” fortæller han og uddyber:

”Det er vigtigt for os, at medlemmerne ikke blot føler sig som et nummer i køen, men at de i stedet føler, at de er en del af et større fællesskab.”

Vores Fitness Silkeborg ligger på adressen Godthåbsvej 12, og du finder meget mere om Vores Fitness Silkeborg på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Vores Fitness Silkeborg
False {
}