Nyt indkøbsnetværk styrker bilsalget hos CarPeople Silkeborg

Profilbillede
dato

Værkstedskæden CarPeople har etableret et indkøbs- og finansieringsnetværk, og de nye muligheder kommer CarPeople Silkeborg og ikke mindst de lokale kunder til gode.

Udvalget af nye og lettere brugte biler hos CarPeople Silkeborg bliver i den kommende tid udvidet støt. CarPeople lancerer et helt nyt netværk, der gør det nemmere for medlemmerne at indkøbe attraktive biler til salg og leasing. Kæden fokuserer på nye og lettere brugte biler, som opkøbes via faste samarbejdspartnere. Bilerne bliver importeret fra andre EU-lande samt leasingselskaber og udlejningsselskaber.

– CarPeople skal være en totalløsning, og det indebærer, at vores medlemmer skal kunne imødekomme alle bilbehov, uanset om det er service, reparation eller en ny bil. CarPeople har netop indgået et nyt partnerskab med Dansk Motor Finans om afgiftsberegning. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at drage nytte af de attraktive samarbejdsaftaler, så de kan komme i gang med salg og leasing. Vi forventer et årligt salg hos kædens medlemmer på cirka 10.000 biler, forklarer Finn Thomsen, der er kædechef hos CarPeople.

Investeringen i bilsalgsaftalerne kommer sideløbende med, at CarPeople har øget antallet af medlemsværksteder fra 27 til 44 på blot et år.


 Stor hjælp fra kædekontoret

Hos CarPeople Silkeborg er der stor glæde over den lette adgang til salgbare biler.

– Vi er stolte af at kunne hjælpe vores kunder med at realisere deres bildrømme. Hos os kan de både finde nye og lettere brugte biler, og de kan få hjælp til finansieringen af disse samt af værkstedsydelser. Ved at indgå forskellige samarbejder har vi forsøgt at gøre det så let og godt for kunden som overhovedet muligt. Også for vores virksomhed er partnerskaberne lukrative, da de sparer os for nogle omkostninger, fortæller Birger Mortensen, der er værkstedsindehaver hos Verner Mortensen A/S CarPeople Silkeborg. 

Det styrkede bilsalg skal sikre CarPeople Silkeborg i den skærpede værkstedskonkurrence.

 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: CarPeople