Østjyllands Politi: Nyt fra Silkeborg - søndag den 3. maj

dato

Silkeborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Silkeborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 0930 en 26-årig mand fra Aarhus, der bla. sigtes for trusler mod nogen i offentlig tjeneste og brugstyveri af personbil. Hændelsen fandt sted lørdag kl. 1136 på Bildbjergvej i Aarhus, og køretøjet blev senere fundet på Tronholmen i Randers. Pågældende blev anholdt i det nordlige Aarhus lørdag aften kl. 1831.

 

Vold

Søndag kl. 02.24 på Kongens Ege i Randers blev tre mænd på henholdsvis 17, 21 og 25 år eksponeret med peberspray på parkeringspladsen ved det gamle Hotel Konges Ege af to ukendte mænd. Den ene af mændene holdt en Pitbull i snor. Mændene havde trukket en kniv, da de løb fra stedet. Gerningsmændene beskrives som:

udlændinge , ca. 17-19 år, 170-175 cm, spinkel bygget og var iført mørkt tøj.

 

 

Færdsel

Der skete et færdselsuheld lørdag kl. 23.50 i krydset ved Grøndalsvej og Skanderborgvej i Viby, hvor en 53-årig mandlig bilist var standset for rødt, da han blev påkørt bagfra af en ukendt bilist, som efterfølgende efterlod bilen, og løb fra stedet.

En 23-årig mandlig bilist blev lørdag kl. 18.17 anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje Edwin Rahrs Vej i Brabrand.

En 62-årig kvindelig bilist blev lørdag kl. 19.30 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da hun blev standset af en patrulje på Ågade i Hadsten.

En 18-årig mandlig bilist blev søndag kl. 02.09 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Ørrildvej i Fårup. Den 18-årige blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret.

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Sødring Bygade i Havndal begået lørdag d. 2/5 mellem kl. 18.00 og kl. 19.00
På Kappelsdal i Hammel begået søndag d. 3/5 kl. 01.17

Kilde: Østjyllands Politi