På jobjagt i Silkeborg og omegn

Profilbillede
dato

Er du ved at søge nye veje i karrierelivet, eller mangler du blot et fritidsjob? Så kan du her finde ud af, hvordan du nemmest får adgang til de jobannoncer, der er slået op i Silkeborg og omegn.

Facebook er efterhånden et medie, der kan bruges til alt. En af de ting, som facebook bliver brugt allermest til er at netværke. Det er derfor også en god idé at starte din jobjagt derinde. Der findes for eksempel en gruppe, der hedder ‘Job Søges Eller Tilbydes I Silkeborg’, hvor du kan finde alt fra et fritidsjob til dit nye fuldtidsjob. Der er også grupper som ‘Vores Silkeborg’ og ‘Det sker i Silkeborg’, hvor nye stillinger også bliver delt. Det er altså bare med at holde øjnene åbne inde i de grupper, der er skabt med henblik på at skabe netværk i Silkeborg. 

Du kan også gøre brug af vores-silkeborg.dk, hvor der både under kategorien ‘Lokalt nyt’ og ‘Jobnyt’ kan findes artikler om ledige stillinger i Silkeborg. Du kan også læse mere om de erhvervsprofiler, der er i byen, og på den måde finde ud af, hvem du eventuelt kunne sende en uopfordret ansøgning til. 

Kilde: Redaktion